"Ezeket a terroristákat Önök nevelték fel, miért nem veszik át őket?" - Erdogan kérdőre vonta az e…

ATV
-
  19.10.30 14:31 Külföld

Recep Tayyip Erdogan török elnök szerdán Ankarában azt mondta, hogy az orosz tájékoztatással szemben török információk szerint nem volt teljesen sikeres a terroristák kivonulása a török-orosz megállapodás alapján létrejött tűzszüneti egyezségben szereplő 30 kilométer széles határ menti sávból Észak-Szíriában.

5 kapcsolódó hír

Erdogan: Ezeket a terroristákat önök nevelték fel, miért nem veszik át őket?

Infostart
-
  19.10.30 16:39 Külföld

A török elnök szerdán azt mondta, hogy az orosz tájékoztatással szemben az ő információik szerint nem volt teljesen sikeres a terroristák kivonulása a török-orosz megállapodás alapján létrejött tűzszüneti egyezségben szereplő 30 kilométer széles határ menti sávból Észak-Szíriában.

Erdogan: Ankara egyelőre kivár

OrientPress
-
  19.10.30 15:00 Külföld

Recep Tayyip Erdogan török elnök szerdán Ankarában azt mondta, hogy az orosz tájékoztatással szemben török információk szerint nem volt teljesen sikeres a terroristák kivonulása a török–orosz megállapodás alapján létrejött tűzszüneti egyezségben szereplő 30 kilométer széles határ menti sávból Észak-Szíriában.

Autóba rejtett pokolgép robbant fel Szíriában, többen meghaltak

Parameter
-
  19.10.31 11:36 Külföld

Az OSDH-nak a közösségi oldalakra feltett videofelvételei szerint a tűz több épületre átterjedt a piactér közelében, néhány közülük teljesen le is égett. Egyelőre egyetlen szervezet sem jelentkezett a támadás elkövetőjeként. A török határhoz közeli, többségében kurdok lakta Afrín az Ankara által támogatott lázadó milíciák ellenőrzése alatt áll.…