Karácsony: Népszavazásra nem, érdemi beleszólásra látok lehetőséget

ATV
-
  19.10.23 20:40 Belföld

Karácsony Gergely Kövér László egy korábbi kijelentésére is reagált, azt mondta: abban bízik, hogy erkölcsileg és a szó konkrét értelmében is tisztává tudják tenni a várost.

5 kapcsolódó hír

Reagált Karácsony Gergely az Orbán Viktor által elmondottakra

Infostart
-
  19.10.22 17:24 Belföld

Szóba került a Városliget, a sportfejlesztések és a politikus programjának három alapköve is.

Orbán elárulta, mi lesz az ezermilliárdos budapesti fejlesztések sorsa

Startlap
-
  19.10.22 08:48 [N/A]

Azokról a megállapodásokról van szó, amiket még Tarlóssal kötött, és amiknek a felbontásával fenyegettek, amennyiben Karácsony Gergely nyer. Hírösszefoglaló.

Karácsony reagált Orbán szavaira

Hírklikk
-
  19.10.23 06:46 Belföld

Sokan kérdezték, változtat-e valamit Budapest és a kormány viszonyán a miniszterelnök parlamenti nyilatkozata, amely szerint a kormány „nem szeretne a főváros felelős vezetői által nem kívánt fejlesztéseket végrehajtani Budapesten” - írja a Facebookon Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely reagált Orbán Viktor szavaira

Dehir
-
  19.10.23 07:43 Megyei

Budapest - A kormányfő véleménye jó kiindulópontja annak az együttműködésnek, amelyben a főváros kiszámítható partner lesz. 

Karácsony: nincs idő népszavazni

RTL Klub
-
  19.10.23 18:50 Bulvár

Az idő rövidsége miatt nem lát lehetőséget népszavazásra a Budapestre tervezett sportberuházásokról - ezt Karácsony Gergely mondta Híradónknak. A főpolgármester viszont szeretné, ha a budapestiek valahogyan elmondhatnák a véleményüket a csepeli atlétikai stadion vagy a népligeti kézilabda csarnok megépítéséről. Orbán Viktor azt mondta,…