Közpark lesz a budapesti Városháza eddigi zárt parkolójából

444
-
  19.10.23 19:05 Belföld

Ezt Karácsony Gergely jelentette be szerda este.

18 kapcsolódó hír

Karácsony: „Tíz napja a választáson megállítottuk a romlást, az értékvesztést”

444
-
  19.10.23 21:10 Belföld

Hogy nézett ki az első október 23. a poszt-Tarlós korszakban? Biciklivel színpadra lépő Hajós András, diákszlogent emlegető Karácsony és Qumiby-koncert a Városháza megnyitott parkolójában.

Karácsony Gergely egy zöldebb, szabadabb, emberségesebb várost ígért beszédében

Szeretlek Magyarország
-
  19.10.23 19:39 Belföld

Az igazság, a köztévé és -rádió, a nemzeti- és a lyukas zászló sem lehet csak az egyik vagy a másik oldalé, ezt a közös értéket jelenti a köztársaság - mondta a főpolgármester.

Karácsony: "semennyi mutyit a politikusoknak és az oligarcháknak"

Propeller
-
  19.10.23 22:00 Belföld

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új, ellenzéki főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában. Fotó: MTI/Kovács Tamás Karácsony Gergely arra kérte a fővárosiakat, hogy tegyék Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb városává,…

Karácsony: Visszavettük, hogy visszaadjuk

HVG
-
  19.10.23 20:28 Belföld

Budapestet a budapestieknek. A megválasztott főpolgármester ünnepi beszédében szólt arról is, minden eszközzel tenni kell a szólás-, a gondolat- és a sajtószabadságért.

Karácsony Gergely: Vegyük vissza az álmainkat tőlük

168 Óra Online
-
  19.10.23 19:34 Belföld

Azért jöttünk, hogy kiálljunk valamiért, és nem, hogy tüntessünk valami ellen – kezdte a beszédét Karácsony Gergely új főpolgármester szerda este a budapesti Városháza előtt. A politikus emlékeztetett, hogy az 1956-os foprradalom kitörésésnek az évdordulóján a  szabadságot ünnepeljük, és ma annak a köztársaságnak 30. születésnapját is,…

Karácsony nácinak nevezte Wass Albertet, majd visszakozott

HírTV
-
  19.10.24 15:41 Vélemény

Meggondolta magát Karácsony Gergely. A főpolgármester korábban egy interjúban nácinak nevezte Wass Albert erdélyi írót és költőt.

Karácsony Gergely: Budapest nem gondolhat csak magára, nem lehet önző 

24
-
  19.10.23 18:03 Belföld

A főváros új főpolgármestere a budapesti Városháza előtt mondta el ünnepi beszédét. Mint mondta: október 13-án visszavették a várost, de nem azért, hogy kisajátítsák maguknak.

Karácsony megszólalt a népszavazásokról

Napi
-
  19.10.24 13:56 Belföld

Felmerült, hogy népszavazást írnak ki a fővárosban a kormányzat által tervezett stadionépítésekről, de Karácsony Gergely főpolgármester máshogy látja az ügyet. A Liget Budapest kapcsán viszont kitart amellett, hogy amit még nem kezdtek el építeni, azt már ne is húzzák fel.

"Tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz": Karácsony Gergely programot hirdetett

Ittlakunk
-
  19.10.24 08:05 Budapest 01. ker

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új, ellenzéki főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában.Karácsony Gergely arra kérte a fővárosiakat, hogy tegyék Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb városává, a köztársasági eszme bátor…

Karácsony meghirdette a tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját

Hírklikk
-
  19.10.23 20:20 Belföld

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában.

Karácsony Gergely: az országot politikai értelemben keleti irányba akarják elfordítani

RTL Klub
-
  19.10.24 18:25 Bulvár

Karácsony Gergely, az új főpolgármester is beszédet mondott szerdán este '56 alkalmából. Karácsony azt mondta: most megint az történik, ami ellen 56-ban és 89-ben is küzdöttek. Szerinte a közpénzen fenntartott állami médiából kormánypropaganda folyik, az országot pedig politikai értelemben keleti irányba akarják elfordítani.

Karácsony Gergely üzenete Magyarország lakosságának

OLKT
-
  19.10.24 07:07 Belföld

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában. Karácsony Gergely arra kérte a fővárosiakat, hogy tegyék Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb városává, a köztársasági eszme bátor támogatójává. A…

Vastapsot kapott: itt van Karácsony Gergely teljes ünnepi beszédje- itt visszanézheti! (+videó)

HírHugó
-
  19.10.23 21:42 Vélemény

“A főváros vezetőinek példát kell mutatniuk emberségből, tisztességből és szolidaritásból. Sokan fogják szembeállítani Budapestet a vidékkel, de nem szabad bedőlni nekik” – mondta Karácsony Gergely mai ünnepi beszédében az ellenzéki 56-os ünnepségen. Budapest új főpolgármester szerint,  erős hidak kötik össze a magyarokat, mint Pestet…

Karácsony: Október 23-a a közösségé válás pillanata volt

OrientPress
-
  19.10.24 08:00 Belföld

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában.

"Mi magyarok, budapestiek és vidékiek, összetartozunk"

Népszava
-
  19.10.23 20:53 Belföld

Tegyük Budapestet szabaddá, zölddé, menővé – kérte a több ezres tömeget Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi október 23-ai ünnepségen.

Orbán: A nemzetnek a fontos dolgokra kell figyelmét összpontosítani – Isten, család, haza

Magyar Hang
-
  19.10.23 20:36 Belföld

„Sem a nemzeti lobogó, sem a lyukas zászló, sem a városháza, sem a közmédia nem lehet egyik, vagy másik oldalé. Ezt jelenti a köztársaság!” – mondta Karácsony Gergely a Városházán.

Megfogalmazta legfőbb céljait október 23-i beszédében Karácsony Gergely – Íme, ez a terve Budapesttel

Blikk
-
  19.10.23 19:45 Belföld

- Vastaps fogadta Karácsony Gergelyt a Városházánál, ahol a főpolgármester beszédet mondott.