Lengyelországban is újraszámolják a szavazatokat több körzetben

Napi
-
  19.10.22 22:17 Külföld

A múlt heti lengyel parlamenti választást megnyerő Jog és Igazságosság (PiS) a felsőházi képviselőkre leadott szavazatok újraszámlálását kéri hat választókerületben, az ellenzéki Polgári Koalíció (KO) pedig három választókerületben vonta kétségbe kedden az eredményt - írja az MTI.

4 kapcsolódó hír

Újraszámlálást kérnek a lengyel választások után

Infostart
-
  19.10.23 08:45 Külföld

A múlt heti lengyel parlamenti választást megnyerő Jog és Igazságosság (PiS) a felsőházi képviselőkre leadott szavazatok újraszámlálását kéri hat választókerületben, az ellenzéki Polgári Koalíció (KO) pedig három választókerületben vonta kétségbe kedden az eredményt.

Három választókerületben is újraszámolták a szavazatokat, de mindent rendben találtak

Ittlakunk
-
  19.10.22 09:30 Budapest 01. ker

Három egyéni választókerületben is újraszámolta az I. kerületi polgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság.A felmerült kifogások szerint az eredeti összeszámláskor kerülhetett a  V. Naszályira leadott szavazatok között több olyan is, amit Nagy Gábor Tamásra adtak le, és akkor a bizottsági delegált nem tudta…

Kilenc választókerületben újraszámolják a lengyel választás eredményeit

Index
-
  19.10.22 22:37 Külföld

A választást megnyerő Jog és Igazságosság szoros körzeteket számoltatna újra, az ellenzéki Polgári Koalíció pedig feltételezett szabálytalanságok miatt kér felülvizsgálatot.

A szenátusi választási eredmények felülvizsgálatát kezdeményezte a lengyel kormánypárt

hirado.hu
-
  19.10.22 22:28 Külföld

Az ellenzéki Polgári Koalíció (KO) pedig három választókerületben vonta kétségbe kedden az eredményt.