DK: a leváltott városvezetők ne semmisítsenek meg dokumentumokat!

Ez a lényeg
-
  19.10.18 14:47 Belföld

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a leváltott fideszes városvezetőket, hogy semmilyen dokumentumot ne semmisítsenek meg.

4 kapcsolódó hír

DK: A leváltott városvezetők ne semmisítsenek meg dokumentumokat!

Mandiner
-
  19.10.18 15:14 Belföld

Gy. Németh Erzsébet szerint csak azért támadták meg több győztes ellenzéki polgármesterjelölt eredményét, hogy legyen idő bizonyítékokat eltüntetni.

DK: a leváltott városvezetők ne semmisítsenek meg dokumentumokat!

Propeller
-
  19.10.18 14:57 Belföld

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel "a leváltott fideszes városvezetőket", hogy semmilyen dokumentumot ne semmisítsenek meg. Gy. Németh Erzsébet DK-s politikus, a Fővárosi Közgyűlés megválasztott tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet arra, hogy több, a választáson győztes ellenzéki…

DK: A leváltott városvezetők ne semmisítsenek meg dokumentumokat!

hirado.hu
-
  19.10.18 15:03 Belföld

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel „a leváltott fideszes városvezetőket”, hogy semmilyen dokumentumot ne semmisítsenek meg.

Amíg nincs átadás-átvétel, bizonyítékokat lehet eltüntetni – ami súlyos bűncselekmény

Városi Kurír
-
  19.10.18 15:28 Vélemény

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a leváltott fideszes városvezetőket, hogy semmilyen dokumentumot ne semmisítsenek meg. Csak időhúzás Gy. Németh Erzsébet DK-s politikus, a Fővárosi Közgyűlés megválasztott tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet arra, hogy több, a választáson győztes ellenzéki…