3 másodpercen múlt, hogy nem darálta be a vonat a sofőrt – egy rendőr mentette ki

Életét egy hősies járőrnek köszönheti a fiatal férfi, aki rosszul lett, és így maradt autójával a síneken.

7 kapcsolódó hír

Kép: Durva vonatbaleset történt Békés megyében

ATV
-
  19.10.17 13:15 Baleset-bűnügy

Személyautóval ütközött az Újszegedről Békéscsabára közlekedő motorvonat csütörtök délelőtt a Békés megyei Mezőkovácsháza határában, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Halálos vonatbaleset történt Békés megyében

Propeller
-
  19.10.17 11:32 Baleset-bűnügy

Személyautóval ütközött az Újszegedről Békéscsabára közlekedő motorvonat csütörtök délelőtt a Békés megyei Mezőkovácsháza határában, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Feuerwerker Béla hozzátette, a közúti forgalom – rendőri irányítás mellett –…

Durva vonatbaleset történt Békés megyében

Infostart
-
  19.10.17 11:16 Baleset-bűnügy

Személyautóval ütközött az Újszegedről Békéscsabára közlekedő motorvonat csütörtök délelőtt a Békés megyei Mezőkovácsháza határában, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Halálos kamionbaleset

Városi Kurír
-
  19.10.18 09:22 Baleset-bűnügy

Kamionnal ütközött egy kisteherautó péntek reggel a Pest megyei Alsónémedi külterületén, az utóbbi sofőrje meghalt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 5-ös főutat és a forgalmat elterelték.  

Halálos vonatbaleset Végegyháza és Mezőkovácsháza között

Beol
-
  19.10.17 10:25 Baleset-bűnügy

Információink szerint vonat alá szorult egy autó Végegyháza és Mezőkovácsháza között csütörtök délelőtt, egy ember elhunyt.

Tragikus vonatbaleset: a tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre egy autós Békés megyében, a sofőr meghalt

Blikk
-
  19.10.17 11:28 Baleset-bűnügy

Autóval ütközött az Újszegedről Békéscsabára közlekedő vonat a Békés megyei Mezőkovácsháza határában. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Befejezték a baleset helyszínelését

Police
-
  19.10.18 09:41 Baleset-bűnügy

Befejezték a baleset helyszínelését Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 18., p - 09:41 Az 5-ös számú főúton, Alsónémedinél történt halálos baleset hajnalban.