Békéscsabán, a 8-as választókerületet illetően éltek a jogorvoslat lehetőségével

Behír
-
  19.10.17 16:16 Belföld

A helyi választási bizottságok hétfőn jegyzőkönyvekben összegezték a szavazatszámláló bizottságok által rögzített jegyzőkönyvi eredményeket, hivatalosan ezek alapján állapítják meg, ki nyerte a polgármesteri tisztséget és kik lettek a képviselő-testület tagjai.

4 kapcsolódó hír

Apja után fia vezeti a falut – A vasi települések megválasztott polgármesterei

Vaol
-
  19.10.17 20:11 Megyei

A Nemzeti Választási Iroda honlapjáról kigyűjtöttük a Vas megyei települések vasárnap megválasztott polgármestereit. Új és régi nevekkel is találkozhatnak a listán.

Dunaújváros megválasztott nemzetiségi képviselői

Duol
-
  19.10.17 10:00 Megyei

A Nemzeti Választási Iroda a honlapján közzé tette a nemzetiségi önkormányzati választás eredményeit. Jelen írásunkban a dunaújvárosi eredményeket közöljük.

Nemzetiségi képviselőket is választottak Veszprém megyében

Veol
-
  19.10.17 07:00 Megyei

Imre László megyei jegyző a nemzetiségi választás kapcsán a Naplónak elmondta, hétfőn este a Területi Választási Bizottság megállapította a területi eredményeket.

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

KadarkaNet
-
  19.10.17 17:22 Megyei

2019.10.17. Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani. Horváthné Tóth Valéria, a helyi választási iroda (hvi) az MTI-nek elmondta: a helyi választási bizottságnál nem kezdeményeztek jogorvoslatot, így a választás eredménye jogerős. A…