Mráz Ágoston Sámuel: A hála nem váltható egy az egyben szavazatokra

Magyar Nemzet
-
  19.10.13 20:34 Belföld

A hála nem politikai kategória, egy az egyben nem váltható szavazatokra az, ha valaki jól vezet egy települést, de mégis hatással van az eredményre – mondta a Nézőpont Csoport vezetője.

10 kapcsolódó hír

A kormány azt szeretné, hogy a magyar települések tovább fejlődjenek

Lokál
-
  19.10.14 10:10 Választás

A kormány azt szeretné, hogy a magyar települések tovább fejlődjenek függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy kormánypárti vezetés alatt vannak - mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Magyarországon nyit központi irodát a Globális Zöld Növekedési Intézet

Növekedés
-
  19.10.14 17:58 Gazdaság

Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára és Frank Rijsberman, a Globális Zöld Növekedési Intézet (GGGI) Európai Irodájának főigazgatója együttműködési megállapodást írnak alá a budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából.

Mráz Ágoston Sámuel: a hála nem váltható egy az egyben szavazatokra

Hírklikk
-
  19.10.13 20:47 Választás

A hála nem politikai kategória, egy az egyben nem váltható szavazatokra az, ha valaki jól vezet egy települést, de mégis hatással van az eredményre - mondta az M1 aktuális csatornán vasárnap este, az önkormányzati választási műsorban a Nézőpont Csoport vezetője.

Illeszkedik a nemzeti buszstratégiába a debreceni buszgyártó csarnok

hirado.hu
-
  19.10.14 11:46 Gazdaság

Két fontos célja van a nemzeti buszstratégiának.

Honnan tudja a Fidesz, hogy ki, kire-mire szavazott? – Kósa elböffentette….

Városi Kurír
-
  19.10.14 13:55 Vélemény

Még a felfokozott állapot közepette is jobban kellene Kósa Lajosra a tartó pártjának vigyázni, mert ha egy mikrofont lát, beindul a közlésvágya és ilyenkor kontrollálhatatlanul mondja a magáét. Vagy ez a Fidesz-valóság? Honnan tudják? Csak nem…? Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke volt az M1…

Nézőpont: továbbra is a Fidesz–Kdnp a legnépszerűbb pártszövetség

Blikk
-
  19.10.14 11:03 Belföld

Továbbra is a Fidesz–KDNP a legnépszerűbb politikai pártszövetség - mondta a Nézőpont Intézet elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Kósa: A települések pártján vagyunk

Gondola
-
  19.10.14 11:03 Belföld

A kormány azt szeretné, hogy a magyar települések tovább fejlődjenek függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy kormánypárti vezetés alatt vannak – mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hétfőn az M1-en.

Szakértő: Továbbra is a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb politikai pártszövetség

Origo
-
  19.10.14 10:55 Belföld

Tóth Erik szerint kérdéses az ellenzéki összefogás stabilitása.

A debreceni buszgyártó csarnok illeszkedik a nemzeti buszstratégiába

Debmedia
-
  19.10.14 09:43 Megyei

A Debrecenben épülő buszgyártó csarnok illeszkedik a nemzeti buszstratégiába, amely távolabbról nézve része annak a gazdaságstratégiának, amelyet Magyarország 2010 óta folytat – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfő reggel az M1 aktuális csatornán. György…

Önkormányzat 2019 – Elemző: továbbra is a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb politikai pártszövetség

Közszolgálat
-
  19.10.14 06:52 Belföld

Továbbra is a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb politikai pártszövetség – mondta a Nézőpont Intézet elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.     Tóth ...