„A Fideszre akarsz szavazni, ugye?” – kiabálta a szavazatszámláló

HVG
-
  19.10.13 16:51 Belföld

A helyi választási bizottság is megállapította a jogsértést.

6 kapcsolódó hír

Eltiltotta a további jogsértésektől Pikót a választási bizottság

888
-
  19.10.13 18:30 Belföld

A Pesti Srácok értesülései szerint eltiltotta a további jogsértéstől a Helyi Választási Bizottság Pikó Andrást és csapatát, miután nyilvánosságra került, hogy a józsefvárosi polgármesterjelölt emberei ötezer forintot fizetnek a szavazópolgároknak azért, hogy Pikóra szavazzanak.

„A Fideszre akarsz szavazni, ugye?!”

ATV
-
  19.10.13 17:58 Belföld

A Közös Jövőnk - Tiszavasváriért Facebook-oldalán tette közzé Kiss Krisztián polgármester-jelölt, hogy a tiszavasvári 10. választókörben a szavazóbizottság fideszes delegáltja nyíltan és fennhangon fenyegette a roma szavazókat, hogy a kormánypárt jelöltjére szavazzanak.

„A Fideszre akarsz szavazni, ugye?” – kiabálta a fideszes szavazatszámláló a roma szavazóknak

168 Óra Online
-
  19.10.13 17:10 Belföld

A helyi választási bizottság megállapította, hogy a Fidesz jelöltje mellett agitált Tiszavasváriban az egyik szavazatszámláló – szúrta ki a hvg.hu a helyi ellenzéki polgármesterjelölt Facebook-bejegyzését.

„A Fideszre akarsz szavazni, ugye?”

Klubrádió
-
  19.10.13 18:45 Vélemény

Kiss Krisztián, az ellenzék tiszavasvári polgármesterjelöltje Facebook-oldalán azt írta, a város egyik szavazókörében a fideszes delegált a beérkező roma szavazóknak folyamatosan, fennhangon mondja, hogy a Fideszre akarsz szavazni, ugye? A helyi választási bizottság megállapította a jogsértést.

Fideszesek fenyegetik a romákat Tiszavasváriban!

OLKT
-
  19.10.13 17:30 Belföld

A Közös Jövőnk – Tiszavasváriért Facebook-oldalán tette közzé Kiss Krisztián polgármester-jelölt, hogy a tiszavasvári 10. választókörben a szavazóbizottság fideszes delegáltja nyíltan és fennhangon fenyegette a roma szavazókat, hogy a kormánypárt jelöltjére szavazzanak. A Fideszre akarsz szavazni, ugye?! – kérdezte a fideszes küldött…

A Fideszre akarsz szavazni, ugye?! – fenyegette a romákat a szavazatszámláló

Index
-
  19.10.13 17:13 Belföld

A szavazóbizottság fideszes delegáltja által elkövetett jogsértést Kiss Krisztián polgármesterjelölt állítása szerint a helyi választási bizottság megállapította.