Csendes és nyugodt időjárás várható vasárnap, néhol ködfoltokkal

Biztosító Magazin
-
  19.10.13 00:54 Időjárás

Éjszaka elsősorban a Dunántúlon, valamint az északi megyékben nagyobb területen képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, amely vasárnap az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát, másutt várhatóan még a reggeli, délelőtti órákban feloszlik. Napközben helyenként megélénkül a délies szél.

7 kapcsolódó hír

Nézze! Ilyen időt jósolnak a választások hétvégéjére

ATV
-
  19.10.12 15:54 Időjárás

Szombaton és vasárnap is az ország döntő részén sok napsütésre, száraz időre számíthatunk többnyire kevés fátyolfelhő mellett. Éjszaka elsősorban a Dunántúlon, valamint az északi megyékben nagyobb területen képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, amely vasárnap az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát, másutt…

Gyönyörű őszi nap jön, akár 24 fok is lehet

168 Óra Online
-
  19.10.13 07:29 Belföld

Az Országos Meteorológiai Szolgálat írja a honlapján, hogy köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet elsősorban az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát, másutt várhatóan még a reggeli, délelőtti órákban feloszlik, és ezt követően sok napsütésre, száraz időre lehet számítani többnyire kevés fátyolfelhő mellett.

Vigyázat, veszélyes időjárási jelenség érkezik

ATV
-
  19.10.13 08:02 Időjárás

Az éjszaka képződő köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet elsősorban az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát – olvasható az infostart.hu-n.

Kellemes időben szavazhatunk vasárnap

Propeller
-
  19.10.12 16:24 Időjárás

Szombaton és vasárnap is az ország döntő részén sok napsütésre, száraz időre számíthatunk többnyire kevés fátyolfelhő mellett. Szombat éjszaka elsősorban a Dunántúlon, valamint az északi megyékben nagyobb területen képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, amely vasárnap az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja…

A köd feloszlása után kisüt a nap a hétvégén: ilyen időjárásra számíthatunk!

Nyíregyháza
-
  19.10.12 09:38 Időjárás

Szombat éjszakára csökken a felhőzet, majd hajnalban főként nyugaton, délnyugaton és az Északi-középhegység völgyeiben foltokban köd képződhet.

Veszélyes jelenséget hoz az időjárás, itt az előrejelzés

Infostart
-
  19.10.13 05:34 Időjárás

Az éjszaka képződő köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet elsősorban az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát.

A köd feloszlása után kisüt a nap a hétvégén

hirado.hu
-
  19.10.11 16:26 Időjárás

A csúcsértékek 17-24 fok között alakulnak.