Borkai-botrány: az egyik lány készíthette a felvételeket

ATV
-
  19.10.09 14:41 Belföld

Legalábbis erről számolt be az Index a forrásaira hivatkozva. Mint írták, már a kampány előtt is házaltak a kompromittáló anyagokkal, amelyről Borkaiék is tudtak.

11 kapcsolódó hír

G7: 4-5 milliárdot kerestek Rákosfalvyék az Audi-telkeken

Napi
-
  19.10.08 16:34 Belföld

A Borkai Zsolt győri polgármesterről pornográf felvételeket és korrupciós vádakat megjelentő blog egyik vázlatosan kifejtett története kísértetiesen hasonlít arra, ami a valóságban is megtörtént a győri Audi-telkek körül. Valakik - minden jel szerint Rákosfalvy Zoltán és köre - 4-5 milliárd forintot kerestek az üzleten - írja a G7.hu.

Index: Borkai szexvideóját már korábban is árulták, amiről a fideszes polgármester is tudott

Propeller
-
  19.10.09 12:38 Választás

A Fideszben és az ellenzékben is tudhatták, hogy robbanni fog a Borkai-ügy. Az Index beszélt olyan ellenzéki politikussal is, aki hetekkel a blog megjelenése előtt hallott az ügyről.  Már bőven az önkormányzati választási kampány előtt is házaltak azokkal a felvételekkel, amivel október elején az "Ez az ördög ügyvédje" nevű blog kijött –…

Jó ideje árulták már a Borkairól készült felvételeket

HVG
-
  19.10.09 12:55 Belföld

Az Index úgy tudja, a Fideszben is tudtak arról, hogy előkerülhetnek a felvételek.

Tovább gyűrűzik a Borkai-ügy

Szabad Magyar Szó
-
  19.10.09 13:33 Határtalan

Az Index úgy tudja, már bőven az önkormányzati választási kampány előtt házaltak egyesek azokkal a felvételekkel, illetve a felvételek egy részével, amiket október elején az Ez az ördög ügyvédje nevű, ismeretlen szerzőjű blog tett közzé Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről – írja a HVG.hu. A közzétett fotókról és videókról a blog szerzője az

Borkai-ügy: Maldív-szigeteki bankokban a vagyon?

FüHü
-
  19.10.10 11:06 Vélemény

Két Maldív-szigeteki bankban tartja vagyonát Borkai Zsolt, ahová minden év végén elutazott családostul és üzlettársakkal – állítja a kiszivárogtató. A felvételeket alighanem nő készítette. A titokzatos, magát ügyvédnek nevező személy az éjszaka két bejegyzést tett közzé az Ez az ördög ügyvédje blogoldalon. Az elsőben azt közli, hogy az egyik legnag

Borkai-ügy: Maldív-szigeteki bakszámlákról és készpénzszállító utazásokról ír az ördög ügyvédje

Nyugat
-
  19.10.10 09:41 Megyei

Az is kiderült, hogy valószínűleg az egyik nő készítette a szexvideót.

Fokozódó Helyzet: A győri polgármester szaftos szexbotránya fűszerezi a magyarországi kampányfinist!

Parameter
-
  19.10.09 13:22 Határtalan

Az Index szerint bőven az önkormányzati választási kampány előtt már házaltak azokkal a felvételekkel, illetve a felvételek egy részével, amivel október elején az Ez az ördög ügyvédje nevű, ismeretlen szerzőjű blog kijött. A győri polgármester és köre is tisztában volt azzal, hogy a hajón történtekről készült felvételeket árulják. A Fideszben tehá

Itt vannak a Borkai-botrány legjobb mémjei!

Azonnali
-
  19.10.08 19:25 Vélemény

Nem elég „az ördög ügyvédjének” kiszivárogtatott felvételei, Borkai Zsoltot az internet népe sem kímélte: az Azonnali összegyűjtötte nektek a győri fideszes polgármesterről készült legjobb mémeket!

Fordulat: ez történt a Borkai Zsoltról készült botrányos felvételekkel

Blikk
-
  19.10.09 18:03 Belföld

Szerda délutánra eltűnt a legnépszerűbb pornóoldalról az a két videó, amelyeken Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, valamint barátai láthatóak egy jacht fedélzetén, amint hölgyek társaságban „mulatták az időt”.

Állítólag a Borkai-botrányt kirobbantó „ügyvéd” nem létezik, már egy ideje árulták a szexfelvételeket

Hírhatár
-
  19.10.09 13:22 Belföld

Már bőven a választási kampány előtt árulni kezdték a felvételeket így a szűkebb környezetben egyáltalán nem okozott meglepetést a felbukkanása sem a Fidesz, sem az ellenzék köreiben. Az Index értesülése szerint a felvételeket többeknek felajánlották – kérdés, hogy végül kinek érte meg a „jogdíj” kifizetése.

Már egy ideje házaltak Borkai szexvideójával

Index
-
  19.10.09 12:01 Belföld

Az „ördög ügyvédje” kitalált személy? A felvételeket az egyik lány készítette? Összeszedtük, milyen találgatások vannak az ügyben.