175 gigát telepít majd PC-n a Modern Warfare

Gamekapocs
-
  19.10.09 18:45 Gaming

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare végleges gépigénye. A követelmények több ponton is enyhültek a béta előtt közzétett konfigurációkhoz képest, egyúttal pedig fény derült a játék tárhely-igényére is.

3 kapcsolódó hír

Brutális mennyiségű szabad terület kell az új Call of Duty játék telepítéséhez

PC Fórum
-
  19.10.10 10:00 Infotech

Azok a felhasználók akik azt tervezik, hogy felrakják gépükre a hónap végén megjelenő legújabb Call of Duty-t, jobban teszik ha már most elkezdenek helyet csinálni annak. A rebootolt Modern Warfare ugyanis elképesztők sok, 175 GB-nyi szabad területet igényel telepítéséhez az asztali gépeken.

Itt a Modern Warfare gépigénye, rengeteg helyet foglal majd

Leet
-
  19.10.10 09:16 Gaming

Battle.net-en elérhető a játék hivatalos gépigénye, amiből kiderült, hogy a legnagyobb problémát valószínűleg a lefoglalt lemezterület jelenti majd. Ideje hát elkezdeni takarítani egy kicsit azon a fránya winchesteren vagy SSD-n, mert a játék 175GB szabad helyet igényel PC-n. A többi követelmény már jóval barátibb, hiszen nem kell atomerőmű ahhoz,

A Call of Duty: Modern Warfare új előzetese a botrány miatt célkeresztbe került Special Ops módot reklámozza

IGN
-
  19.10.08 20:51 Gaming

Grandiózus kooperatív lövölde A Call of Duty: Modern Warfare Special Ops módja miatt egy kisebb-nagyobb botrány robbant ki, azonban a játékmód egészen jól néz ki, és izgalmasnak tűnik a legújabb előzetesen.