Call of Duty: Modern Warfare gépigény - három játék is elférne annyi tárhelyen, amennyit kér

GameStar
-
  19.10.09 16:45 Gaming

Egy órája sincs, hogy azon szörnyülködtünk, hogy a Red Dead Redemption 2-nek 150 GB kell, és az új CoD máris rálicitált.

4 kapcsolódó hír

A Special Ops-ról szól a legújabb Call of Duty: Modern Warfare trailer

Game Channel
-
  19.10.09 08:00 Gaming

Az Activision és az Infinity Ward egy friss kedvcsinálót dobott össze a Call of Duty: Modern Warfare egyik legjobban várt játékmódjáról, az egykori Modern Warfare 2-ben sokak által rongyosra játszott Special Ops-ról. A masszív #kover#4 fős kooperatív mókaként#kover_vege# bemutatkozott játékmódban társaink oldalán a legkülön...

Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

Gamekapocs
-
  19.10.09 18:16 Gaming

Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.

A Call of Duty: Modern Warfare Spec Ops előzetese bevezet a csapatmunkába

Leet
-
  19.10.09 10:01 Gaming

Az Activision-től már régóta tudjuk, hogy az új Call of Duty igyekszik modern változatban visszahozni a CoD franchise legjobb játékmódjait. A Spec Ops is ezek közé tartozik, aminek egy része ráadásul egy évig csak PS4-en lesz elérhető.   Tegnap az Activision és az Infinity Ward kiadta a Spec Ops mód előzetesét, melyből kiderül, hogyan kell

Állítólag problémák vannak a jövőre érkező Call of Duty fejlesztése körül

IGN
-
  19.10.08 09:26 Gaming

Egy bennfentes szerint még a fő fejlesztőt is lecserélték Bár még az idei epizód sem jelent meg, természetesen már gőzerővel készül a 2020-as felvonás, amely azonban a pletykák szerint igen komoly indulatokat szül az alkotók között.