Viharos széllel érkezik a hidegfront

Kiderül
-
  19.10.09 11:01 Időjárás

Szerda este északnyugat felől hidegfront éri el térségünket, mely pár milliméter esőt is hoz az éjszakai, csütörtök reggeli órákban.

6 kapcsolódó hír

Nem hoz jelentős esőt a csütörtöki hidegfront

Kiderül
-
  19.10.08 05:03 Időjárás

Szerda éjjel, csütörtök hajnalban éri el hazánkat a következő hidegfront, mely átmenetileg pár fokos lehűlést eredményez, a hét utolsó napjaitól kezdődően azonban már jóval melegebb lesz a megszokottnál.

Görcsös lesz a csütörtök

HáziPatika
-
  19.10.09 15:58 Időjárás

Csütörtök hajnalban északnyugat felől hidegfront érkezik, ami aznap át is halad felettünk. A szabadban csökken a hő- és komfortérzet, a frontra érzékenyek panaszai pedig fokozódnak.

Átmeneti melegedés

met.hu
-
  19.10.08 16:15 Időjárás

Nyugat felől egyre jobban megközelít, majd szerda este el is ér minket egy hullámzó frontrendszer, emiatt szerdán átmenetileg magasabb csúcsértékek valószínűek, csütörtökre viszont pár fokkal visszaesik a maximum.

Hullámzó frontrendszer közelít

OrientPress
-
  19.10.09 14:20 Időjárás

Nyugat felől egyre jobban megközelít, majd szerda este el is ér minket egy hullámzó frontrendszer, emiatt szerdán átmenetileg magasabb csúcsértékek valószínűek, csütörtökre viszont pár fokkal visszaesik a maximum – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

Meleget és esőt is hozhat egy hullámzó front

Gondola
-
  19.10.09 09:28 Időjárás

Nyugat felől egyre jobban megközelít, majd szerda este el is ér minket egy hullámzó frontrendszer, emiatt szerdán átmenetileg magasabb csúcsértékek valószínűek, csütörtökre viszont pár fokkal visszaesik a maximum – közölte az

Meleget és esőt is hozhat egy hullámzó front

infoVáros
-
  19.10.09 09:26 Időjárás

Nyugat felől egyre jobban megközelít, majd szerda este el is ér minket egy hullámzó frontrendszer.