Új csokit fejlesztettek ki, mely gyártása 70 százalékkal kevesebb a hulladékot termel

Privátbankár
-
  19.09.30 11:12 Cégvilág

A WholeFruit csokoládégyártó módszer nem csak a kakaóbabot, de az egész kakaógyümölcsöt hasznosítja. A Mondelez a héten már be is mutatja az ezzel az eljárással készült, új termékeit az USA-ban.

3 kapcsolódó hír

Új csokit fejlesztettek ki, mely gyártása 70 százalékkal kevesebb a hulladékot termel

MFor
-
  19.09.30 11:08 Gazdaság

A WholeFruit csokoládégyártó módszer nem csak a kakaóbabot, de az egész kakaógyümölcsöt hasznosítja. A Mondelez a héten már be is mutatja az ezzel az eljárással készült, új termékeit az USA-ban.

Új csokit fejlesztettek ki, mely gyártása 70 százalékkal kevesebb a hulladékot termel

Piac és Profit
-
  19.09.30 11:20 Gazdaság

A WholeFruit csokoládégyártó módszer nem csak a kakaóbabot, de az egész kakaógyümölcsöt hasznosítja. A Mondelez a héten már be is mutatja az ezzel az eljárással készült, új termékeit az USA-ban.

Ilyen még nem volt: újfajta csokit találtak fel

Napi
-
  19.09.30 13:29 Cégvilág

Új csokoládégyártó eljárással rukkolt elő a svájci Barry Callebaut cég, mely az egész kakaógyümölcsöt hasznosítja, és ezáltal nagyban csökkenti a megtermelt hulladékot a hagyományos csokigyártással szemben. A WholeFruitnak keresztelt új csokitípus ezen a héten az USA-ban már be is mutatkozik - számolt be az Mfor.hu a Guardian híre…