Új kampányfilmeket készített az Országos Mentőszolgálat

ProfitLine
-
  19.09.30 07:30 Gazdaság

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (Omsz); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

6 kapcsolódó hír

Vigyázat, két fontos dolgora figyelmeztetnek a mentők

Infostart
-
  19.09.30 05:40 Belföld

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

Új kampányfilmeket készített az Országos Mentőszolgálat

Lokál
-
  19.09.30 08:28 Belföld

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Nőtt a mentősök megbecsültsége

MedicalOnline
-
  19.09.30 05:20 Gazdaság

Kampányfilmeket készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a biztonsági öv használatáról, és a betegmozgatás akadályairól.

Pásztor Erzsi hívja fel a lakóközösségek figyelmét az OMSZ kisfilmjében

Körös Hírcentrum
-
  19.09.30 13:45 Megyei

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak. Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója elmondta, reméli, hogy a mostani két…

Új kampányfilmeket készített az Országos Mentőszolgálat

SzegedMa
-
  19.09.30 05:00 Egészség

Az egyik a biztonsági öv használatára hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak.

Új kampányfilmeket készített a mentőszolgálat, fontos problémákat feszegetnek

Debreceni Nap
-
  19.09.29 19:36 Belföld

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában. Csató…