A Fidesz-frakció továbbra is őrizni fogja a parlament méltóságát

Lokál
-
  19.09.29 12:23 Belföld

A Fidesz-frakció a továbbiakban is őrizni fogja az Országgyűlés méltóságát, és "az ellenzéki képviselők gyalázkodásával szembeni jogos indulat" sem tereli majd el a figyelmüket az emberek akaratáról - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten.

8 kapcsolódó hír

Semjén: Az Orbán-kormány Európa legkereszténydemokratább kormánya

HírTV
-
  19.09.29 10:21 Vélemény

A Fidesz és a KDNP szövetsége a magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb konstrukciója - mondta el Semjén Zsolt a Fidesz-kongresszuson.

Semjén: közös szenvedélyünk Magyarország

Propeller
-
  19.09.29 12:14 Belföld

Magyarország és az Európai Unió történelme legsikeresebb politikai konstrukciójának nevezte a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szövetségét Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a nagyobbik kormánypárt tisztújító kongresszusán vasárnap Budapesten. Semjén Zsolt, aki a 75 éves KDNP és az összes szövetséges nevében…

Semjén: A mi szenvedélyünk Magyarország

Hírklikk
-
  19.09.29 11:48 Belföld

Magyarország és az Európai Unió történelmének legsikeresebb politikai konstrukciójának nevezte a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szövetségét Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a nagyobbik kormánypárt tisztújító kongresszusán vasárnap Budapesten.

Zsótinak meggyőződése: ” Magyarországon nincs jele a korrupciónak

OLKT
-
  19.09.29 13:35 Vélemény

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes váltig állítja, hogy Magyarországon nincs korrupció: ” Nagyon jó úton haladunk afelé, hogy mintaországa legyünk Európának. Ez annak is köszönhető, hogy Magyarországon nincs jele a korrupciónak, hiszen ha ez a jelenség fennállna hazánkban, akkor nem fejlődne ilyen dinamikával. Egy olyan országban, ahol…

Újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének

Promenad
-
  19.09.29 15:34 Színes

Újraválasztották Orbán Viktor miniszterelnököt a Fidesz elnökévé vasárnap a kormánypárt 28., tisztújító kongresszusán, Budapesten.

Fidesz-kongresszus - Semjén Zsolt: Közös szenvedélyünk Magyarország

Origo
-
  19.09.29 11:54 Belföld

Soha ennyi egyházi iskola, ennyi templom nem épült, újult meg, mint most.

Debrecen polgármestere is felszólalt a Fidesz kongresszusán

Dehir
-
  19.09.29 16:13 Megyei

Budapest - Számos polgármester beszélt a választás tétjéről és a települések fejlődésének lehetőségeiről a nagyobbik kormánypárt 28., tisztújító kongresszusán.

Pártkongresszus: Kubatov szerint 120 évig lesz Fidesz

Magyar Narancs
-
  19.09.29 12:09 Vélemény

A Fidesz-frakció a továbbiakban is őrizni fogja az Országgyűlés méltóságát - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a kormánypárt tisztújító kongresszusán.