Budaházy György és szélsőjobboldali aktivistái elfoglalták az Aurórát

168 Óra Online
-
  19.09.26 18:22 Belföld

A szélsőjobboldali aktivista, Budaházy György és társai csütörtök délután megszállták a józsefvárosi közösségi teret, az Aurórát – írja a Mérce. A társaság délután négy órakor érkezett, Budaházy György többedmagával behatolt egy rendezvényre és elfoglalt egy termet. Emiatt az Auróra bezárt, a hely vezetése hívta a rendőrséget, de a kivezényelt járő

4 kapcsolódó hír

Budaházy Györgyék homofób transzparensekkel zavartak meg egy zártkörű workshopot

Index
-
  19.09.26 18:22 Belföld

Az Aurórában tartott rendezvény szervezői kihívták a rendőröket, akik viszont először vonakodtak, hogy kitegyék a helyről a rendbontókat.

Melegség és megismerés beszélgetést zavart meg a szélsőjobboldali Budaházy és bandája

Humen
-
  19.09.26 18:05 Életmód

Ma délután négy óra körül Budaházy György és még nagyjából tucatnyi szélsőjobboldali bevonult a nyolcadik kerületi Aurórába, és ott megzavartak egy rendezvényt. A közösségi házban „Melegség és megismerés” címmel futott egy filmvetítés és beszélgetés, amely az iskolai zaklatás és bullying elleni fellépésre és elfogadásra…

Budaházyék erőszakkal megszálltak egy VIII. kerületi szórakozóhelyet

Klubrádió
-
  19.09.26 18:09 Vélemény

Budaházy György szélsőjobboldali aktivista és tizenöt társa délután bement az Auróra nevű szórakozóhelyre és közösségi térbe, ahol megzavartak egy rendezvényt és elfoglalták a terület egy részét - közölte a Mérce.

Majdnem 3 óráig voltak Budaházyék az Aurórában, végül egy lepedőkárosítás után távoztak

Mérce
-
  19.09.26 15:15 Belföld

Körülbelül 4 óra tájban Budaházy György és kb. 15 társa molinókkal és hangfalakkal bement az Auróra nevű, a Fidesz által is támadott nyolcadik kerületi szórakozóhelyre és közösségi térbe, és ott megzavartak egy rendezvényt, illetve befoglalták a rendezvénynek helyt adó teret.