Palkovics: Magyarország bekapcsolódik a baden-württembergi villamosított autópálya projektbe

HírTV
-
  19.09.25 20:43 Vélemény

Magyarország bekapcsolódik a németországi Baden-Württembergben az autópályák villamosításával kapcsolatban folytatott projektbe.

7 kapcsolódó hír

Bekapcsolódunk a baden-württembergi villamosított autópálya projektbe

Lokál
-
  19.09.26 08:26 Belföld

Magyarország bekapcsolódik a németországi Baden-Württembergben az autópályák villamosításával kapcsolatban folytatott projektbe - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerdán Stuttgartban, a tartomány fővárosában.

Palkovics: folytatódik a kecskeméti Mercedes-beruházás

Portfolio
-
  19.09.26 20:45 Gazdaság

Tovább erősödik Magyarország együttműködése a Daimlerrel és a Bosch-sal - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a németországi Stuttgartban, a két vállalat vezetőivel folytatott tárgyalásai után.

Palkovics: Magyarország bekapcsolódik a baden-württembergi villamosított autópálya projektbe

Propeller
-
  19.09.25 21:41 Belföld

Magyarország bekapcsolódik a németországi Baden-Württembergben az autópályák villamosításával kapcsolatban folytatott projektbe – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerdán Stuttgartban, a tartomány fővárosában. Fotó: MTI/Soós Lajos Az úgynevezett e-Highway – villamosított autópálya – kísérleti projektben…

A Daimler és a Bosch vezetőivel tárgyalt Palkovics László

Infostart
-
  19.09.26 19:36 Gazdaság

Az innovációs és technológiai miniszter Stuttgartban találkozott a két cég vezetőivel, utána pedig azt mondta, erősebb együttműködésre törekszik a Daimlerrel és a Bosch-sal a magyar kormány.

Palkovics László: Hazánk bekapcsolódik a baden-württembergi villamosított autópálya projektbe

Magyar Nemzet
-
  19.09.25 21:10 Gazdaság

Az e-Highway – villamosított autópálya – kísérleti projektben autópályák felett felsővezetéket építenek ki, amelyek révén áramszedővel felszerelt hibrid teherautók menet közben tölthetik fel akkumulátoraikat.

Magyarország bekapcsolódik a baden-württembergi villamosított autópálya projektbe

hirado.hu
-
  19.09.25 22:06 Gazdaság

A kísérleti projektben autópályák felett felsővezetéket építenek ki, amelyek révén hibrid teherautók tölthetik fel akkumulátoraikat.

Tovább erősödik az együttműködés a Daimlerrel és a Bosch-sal

Debmedia
-
  19.09.26 17:40 Gazdaság

Ezt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter mondta csütörtökön a németországi Stuttgartban, a két vállalat vezetőivel folytatott tárgyalásai után. A Kecskeméten Mercedes-gyárat üzemeltető Daimlerről megjelentek hírek, amelyek szerint a társaság már nem bízik Magyarországban, holott “ez nem így van, a beruházás folytatódik” –…