Életfogytiglant is kaphat a Markó utcából megszökött rab, aki felépült életveszélyes sérüléseiből

Propeller
-
  19.09.25 16:51 Baleset-bűnügy

A BRFK vádemelést javasol a februári fogolyszökés ügyében. A BRFK befejezte a nyomozást és vádemelést javasol a Fővárosi Főügyészségnek a februárban a Fővárosi Törvényszékről megszökött férfi ügyében – jelentette be Pál Adrián, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese szerdán sajtótájékoztatón. A gyanúsításban szereplő…

6 kapcsolódó hír

Fővárosi rabszökés. Életfogytiglanit kaphat Sz. Károly

Az Üzlet
-
  19.09.25 14:32 Baleset-bűnügy

A BRFK befejezte a nyomozást és vádemelést javasol a Fővárosi Törvényszékről februárban megszökött férfi ügyében - jelentette be Pál Adrián, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese.

Fegyveres rablás kísérlet ügyében döntött a bíróság

Infostart
-
  19.09.26 11:53 Baleset-bűnügy

Nem jogerősen kilenc év hat hónap fegyházbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki riasztópisztollyal próbált meg kirabolni egy budapesti kisboltot 2018 januárjában - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön.

Akár életfogytiglant is kaphat az a férfi, aki megszökött a saját tárgyalásáról

168 Óra Online
-
  19.09.25 12:32 Baleset-bűnügy

A BRFK befejezte a nyomozást, és vádemelést javasol a Fővárosi Főügyészségnek a februárban a Fővárosi Törvényszékről megszökött férfi ügyében - jelentette be Pál Adrián, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese budapesti sajtótájékoztatóján szerdán.

Fegyveres szökött rab

Police
-
  19.09.25 12:10 Baleset-bűnügy

Fegyveres szökött rab Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 09. 25., sze - 12:10 A BRFK Nyomozó Főosztály nyomozói 7 hónap alatt befejezték annak a férfinak az ügyét, aki ítélethirdetést követően megütötte a biztonsági felügyelőt, elvette a fegyverét és megszökött a Fővárosi Törvényszék épületéből.

Életfogytiglanit kaphat a túszejtő Károly

BorsOnline
-
  19.09.25 14:26 Baleset-bűnügy

A BRFK befejezte a nyomozást és vádemelést javasol a Fővárosi Főügyészségnek a

Rendőrségi bejelentés: felépült a Fővárosi Törvényszékről elszökött és lelőtt rab – Itt a vizsgálat végeredménye

Blikk
-
  19.09.25 11:46 Baleset-bűnügy

A BRFK – befejezve a nyomozást – vádemelést javasol a Fővárosi Főügyészségnek a februárban a Fővárosi Törvényszékről megszökött férfi ügyében – jelentette be Pál Adrián, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese budapesti sajtótájékoztatóján szerdán.