Brazil alkotás lett a legjobb film a CineFesten

MMonline
-
  19.09.23 09:52 Film

Alejandro Landes brazil rendező Monos című háborús drámája kapta a legjobb filmnek járó Pressburger Imre-díjat szombaton a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál díjkiosztó gáláján. A fesztivál nagydíját, a Zukor Adolf-díjat és a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetsége (FIPRESCI) díját az amerikai Robert Eggers A világítótorony című filmje…

7 kapcsolódó hír

Robert Pattinson megőrülését is díjazták a CineFesten

Port
-
  19.09.23 16:50 Film

Múlt szombaton zárult a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, az egykori legpechesebb James Bond, George Lazenby személyes részvételével és a fesztivál versenyfilmjeinek díjazásával. Íme a nyertesek!

Miskolcot is meghódították a latin-amerikai kamaszkatonák

Index
-
  19.09.23 14:30 Film

A kendőzetlenül őszinte Monos nyerte a miskolci CineFest fődíját. Hamarosan eljut a többi magyar moziba is.

Véget ért a CineFest – Átadták a díjakat

SzínházOrg
-
  19.09.22 11:32 Film

Alejandro Landes brazil rendező Monos című háborús drámája kapta a legjobb filmnek járó Pressburger Imre-díjat szombaton a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál díjkiosztó gáláján. A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivál nagydíját, a Zukor Adolf-díjat és a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetsége (FIPRESCI) díját az amerikai Robert…

A Monos nyerte a CineFest fődíját (előzetes!)

est.hu
-
  19.09.23 13:40 Film

A Monos című film megnyerte a 16. CineFest Nemzetközi Filmfesztivál legjobb filmnek járó Pressburger Imre díjat és az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége zsűrijének a díját is.

Véget ért a miskolci filmünnep, hamarosan Debrecenben folytatódik a móka

Dehir
-
  19.09.23 12:50 Megyei

Miskolc - Remek és kevésbé sikerült filmeket is láttunk a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon, és még cívisvárosi filmes szakemberekkel is összefutottunk.

A Monos nyerte a legjobb filmnek járó fődíjat a CineFesten

Origo
-
  19.09.23 09:43 Film

Véget ért a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál.