Simonka: semmilyen bűncselekményt nem követtem el

ATV
-
  19.09.21 12:52 Belföld

Továbbra is azt állítja a fideszes országgyűlési képviselő, hogy nem követett el bűncselekményt, sőt most azt reméli, hogy az indítványai és bizonyítékai alapján a hatóság felmenti a vádak alól.

5 kapcsolódó hír

Simonka György: Joggal remélem, hogy felmentenek a vádak alól

HVG
-
  19.09.21 11:40 Gazdaság

A képviselőre a vád nyolc és fél év fegyházat kért, a képviselő viszont kitart amellett, hogy tervei kidolgozásával jobb életet teremtettek a Viharsarokban.

Simonka György: Joggal remélem, hogy a hatóság felment vádak alól

168 Óra Online
-
  19.09.21 12:47 Belföld

 Két napja a Magyar Narancs szellőztette meg, hogy az ügyészség nyolc és fél évet, illetve teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség Simonka Györgyre. A fideszes parlamenti képviselőt 1,4 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják, amit bűnszervezetben követett el, ennek ellenére pénteken a Facebookon azt írta: 

Fegyház és vagyonelkobzás várhat Simonka Györgyre

Blikk
-
  19.09.20 21:48 Belföld

Nyolc és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kérhetett az ügyészség vádiratában a bűnszervezetben, különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalással megvádolt Simonka Györgyre (45).

Simonka György megszólalt az ellene zajló eljárásról

Magyar Hang
-
  19.09.21 13:47 Belföld

"Joggal remélem, hogy a hatóság felment vádak alól" - írta a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással vádolt fideszes politikus.

Nem cáfolta Simonka, hogy nyolc és fél évet kért rá az ügyészség

Magyar Narancs
-
  19.09.21 11:00 Belföld

A magyarnarancs.hu kérdéseire válaszolva nem cáfolta Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, hogy az ügyészség nyolc és fél éves fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kért ellene. Az ellene folyó eddigi eljárást elfogultnak nevezte .