F1: Hamiltonra panaszkodott Bottas

Vezess
-
  19.09.22 08:07 Forma1

Csak az ötödik helyről indulhat a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon Valtteri Bottas, ráadásul pont a másik mercedeses, Lewis Hamilton tehetett neki keresztbe.

7 kapcsolódó hír

Mercedes: Leclerc pole-ja a bizonyíték, a Ferrari mindenhol erős

F1világ
-
  19.09.21 20:51 Forma1

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff szerint Charles Leclerc szingapúri rajtelsősége a bizonyíték arra, hogy a Ferrari most már minden versenypályán „erős” autóval rendelkezik.

Megszakított kör, félbemaradt áttörés: Vettel szétesett a hajrában

M4 Sport
-
  19.09.21 20:01 Forma1

Már-már úgy tűnt, Sebastian Vettel megtöri a jeget, és egyfajta áttörést elérve legyőzi Charles Leclerc-t a szingapúri pole-ért folyó küzdelemben, de a döntő pillanatban megingott, és az első sorból is kiszorult.

Több mint egy év után győzött ismét Sebastian Vettel

NSO
-
  19.09.22 13:58 Forma1

Sebastian Vettel nyerte meg a Szingapúri Nagydíját azzal, hogy a stratégiája jobbnak bizonyult az élről induló csapattársáénál. Charles Leclerc-nek meg kellett elégednie a második pozícióval, harmadikként Max Verstappen látta meg a kockás zászlót. A vb-pontversenyt vezető Lewis Hamilton a Mercedesszel negyedik, csapattársa, Valtteri Bottas…

Szingapúri Nagydíj - A rajtrács

Formula
-
  19.09.22 13:20 Forma1

Az időmérőn megszerzett pozíciók most sem tükrözik teljesen a rajtrácsot, mivel azt egy büntetés és egy kizárás borította fel. Az első sorban Charles Leclerc és Lewis Hamilton!

Bottas ugyanúgy érez, mint Vettel

Motorsport
-
  19.09.21 17:37 Forma1

A szingapúri időmérő első két szakaszában a Mercedes még mindkét autójával versenyképes volt, de a harmadik szakaszban a Ferrari diktálta a tempót, és ezt már csak Lewis Hamilton tudta tartani. A pole-t megszerző Charles Leclerc-rel a brit sem bírt, de Sebastian Vettelt maga mögé utasította, Valtteri Bottas viszont nem tudott összerakni egy…

Charles Leclerc, a Ferrari pilótája nyerte a Szingapúri Nagydíj időmérőjét

hirado.hu
-
  19.09.21 16:11 Sport

A második Lewis Hamilton lett a Mercedesszel, a harmadik leggyorsabb pedig Leclerc csapattársa, Sebastian Vettel volt.

Bottas Hamilton-videókból tanul versenyezni

Formula
-
  19.09.21 11:45 Forma1

A Szingapúri Nagydíj hétvégéjén Valtteri Bottas nyíltan beszélt arról, hogy a Mercedes segít neki házon belül a legjobb versenyteljesítmény megtalálásában, ehhez pedig csapattársa, Lewis Hamilton jelenti számára a mércét.