Macron: „Mi szeretjük az erős vezetőket, de ki is akarjuk végezni őket”

Magyar Nemzet
-
  19.09.20 16:48 Külföld

A francia elnök XVI. Lajos király 1793-as lefejezésére is utalt a Time magazinnak adott interjúban és elmondta: jót tettek neki a kormányellenes tüntetések.

5 kapcsolódó hír

A francia elnök szerint neki "nagyon jót tettek" a kormányellenes tüntetések

ATV
-
  19.09.20 15:30 Külföld

Emmanuel Macron francia államfő a Time magazinnak adott interjúban úgy vélte, hogy a sárgamellényesek kormányellenes tüntetései "nagyon jót tettek" neki, mert azok éppen a mandátuma felénél kényszerítették stílusváltásra.

Macron szerint „jót tettek neki” a sárgamellényes tüntetések

Mandiner
-
  19.09.20 20:18 Külföld

A tüntetések stílusváltásra kényszerítették – vélekedett a francia államfő.

Népszavazást akar a nemzeti jobboldal a bevándorlásról Franciaországban

hirado.hu
-
  19.09.19 20:33 Külföld

Emmanuel Macron francia államfő a nemzetgyűlésben arra kérte pártja képviselőit, hogy nézzenek szembe a migráció kérdésével, a Köztársaság lendületben ne legyen burzsoá párt, amely nem foglalkozik a migrációval a mindennapokban szembesülő emberek problémájával, akik egyre inkább a szélsőjobboldal felé fordulnak.

Macron a tüntetéseknek köszönhetően váltott stílust

Gondola
-
  19.09.20 15:59 Külföld

Emmanuel Macron francia államfő a Time magazinnak adott interjúban úgy vélte, hogy a sárga mellényesek kormányellenes tüntetései „nagyon jót tettek” neki, mert azok éppen a mandátuma felénél kényszerítették stílusváltásra

A külügyi tárca elutasítja a migránsok kötelező szétosztását

Körkép
-
  19.09.21 14:55 Külföld

A szlovák külügyminisztérium elutasít bármilyen olyan tervezetet, ami a migránsok kötelező szétosztását szorgalmazza – jelentette ki a külügyi tárca Emmanuel Macron francia elnök korábbi kijelentéseire reagálva.