Felavatták a Ii. János Pál pápáról elnevezett teret Máriapócson

HírTV
-
  19.09.17 19:21 Vélemény

Spirituális és szellemi értelemben II. János Pál pápa az, akinek köszönhetjük szabadságunkat - jelentette ki Semjén Zsolt.

5 kapcsolódó hír

Új teret avattak Máriapócson

OrientPress
-
  19.09.18 13:20 Belföld

Az 1991-es máriapócsi pápalátogatás helyszínén rendezett ünnepségen Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes méltónak és igazságosnak nevezte, hogy a teret a néhai katolikus egyházfőről nevezték el, akinek Magyarország, Közép-Európa és az egész emberiség is hálás lehet.

Felavatták a II. János Pál pápáról elnevezett teret Máriapócson

Debreceni Nap
-
  19.09.17 21:53 Belföld

Felavatták a Szent II. János Pál pápáról elnevezett teret kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócson. Az 1991-es máriapócsi pápalátogatás helyszínén rendezett ünnepségen Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes méltónak és igazságosnak nevezte, hogy a teret a néhai…

Az otthon- és hazateremtő magyar nyelv

Magyar Szó
-
  19.09.17 14:12 Határtalan

A magyar nyelv fontosságát emelte ki a Kárpát-medencei létezés szempontjából a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn Gödöllőn a Szent István Egyetem tanévnyitó ünnepségén.

Felavatták a II. János Pál pápáról elnevezett teret Máriapócson

hirado.hu
-
  19.09.17 17:37 Belföld

Felavatták a Szent II. János Pál pápáról elnevezett teret kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócson.

Felavatták a II. János Pál pápáról elnevezett teret Máriapócson

Dehir
-
  19.09.17 17:16 Megyei

Máriapócs - A teret a néhai katolikus egyházfőről nevezték el, akinek Magyarország, Közép-Európa és az egész emberiség is hálás lehet.