Erősödik a magyar-francia innovációs együttműködés

Lokál
-
  19.09.17 13:41 Külföld

Erősödik a magyar-francia innovációs együttműködés, a francia miniszterrel azonosan vélekednek a területet érintő kérdésekről, és közös ügyekről - mondta kedden az MTI-nek telefonon Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Párizsból.

6 kapcsolódó hír

Átadták Magyarország első ipari méretű akkumulátoros energiatárolóját

NRGreport
-
  19.09.16 14:06 Külföld

Áder János köztársasági elnök, valamint Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében lezárult az ALTEO Nyrt. első, 1,1 milliárd forint összértékű kutatás-fejlesztési programja, amelynek keretében a magyar tőzsdei vállalat Kelet-Közép-Európában és hazánkban az elsők között épített ipari méretű akkumulátoros…

Palkovics bejelentette: új egészségipari alap jön létre

Portfolio
-
  19.09.18 11:11 Külföld

A négy orvos- és egészségtudományi egyetem, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium részvételével megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Palkovics László: Erősödik a magyar-francia innovációs együttműködés

Magyar Nemzet
-
  19.09.17 14:20 Külföld

A miniszter rendkívül eredményesnek és pozitívnak nevezte a tárgyalásokat, francia partnerével azonosan látják az innováció jelentőségét, azonosan vélekednek az európai ügyekről.

Megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa

Origo
-
  19.09.18 12:02 Külföld

Egy kutatás-fejlesztési alap is létrejön 2021-től - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

A felsőoktatás aktuális kérdéseiről egyeztetett Palkovics László

OrientPress
-
  19.09.18 12:00 Külföld

A felsőoktatás aktuális kérdéseiről egyeztetett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének (Fdsz) képviselőivel 2019. szeptember 18-án, Budapesten.

Palkovics: Erősödik a magyar-francia innovációs együttműködés

hirado.hu
-
  19.09.17 13:55 Külföld

Hét tárgyalást folytat a francia innováció és kutatásfejlesztés vezetőivel Palkovics László.