Puzsér Róbert feljelentette Berki Krisztiánt

Propeller
-
  19.09.13 16:45 Belföld

Puzsér Róbert pénteken fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt. Az atv.hu azt írja, "a Sétáló Budapest közleményéből az is kiderült, hogy ők 125 pultozó aktivistával, 8 helyszínen, összesen 920 pultórá

3 kapcsolódó hír

Puzsér Róbert fellebbezett és feljelentést tett Berki Krisztián miatt

ATV
-
  19.09.13 16:28 Belföld

Puzsér Róbert a mai napon fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt.

Puzsér feljelentette Berki überkirályt

Hírklikk
-
  19.09.13 17:16 Belföld

Puzsér Róbert pénteken fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt.

Puzsér Róberték feljelentették Berkit

Blikk
-
  19.09.13 16:12 Belföld

Puzsér Róberték fellebbeztek a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tettek a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt - derült ki a Sétáló Budapest Facebook-oldaláról.