NVI: Hermánszegen indulna a legtöbb polgármester-jelölt

Mandiner
-
  19.09.13 09:33 Belföld

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen szám szerint kilenc polgármesterjelölt indulhat az októberi önkormányzati választáson.

5 kapcsolódó hír

Hihetetlen jelöltek is indulnak az önkormányzati választáson

Infostart
-
  19.09.13 14:15 Választás

Van, ahol kilenc polgármesterjelölt lesz, máshol 49-en pályáznak hat képviselői helyre. Rekordok az önkormányzati választások jelöltjei között.

Választási „rekorderek”: Borsodban akad, ahol félszázan indulnak hat helyért

Borsod24
-
  19.09.14 08:09 Megyei

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hermánszegen indulna a legtöbb, szám szerint kilenc polgármesterjelölt az októberi önkormányzati választáson – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) az MTI érdeklődésére pénteken. A városikurír.hu írja: A péntek reggeli adatok alapján nyolc olyan település is van, ahol nyolc polgármesterjelölt van:…

Hermánszegen indulna a legtöbb polgármester-jelölt

ma.hu
-
  19.09.13 23:30 Választás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hermánszegen indulna a legtöbb, szám szerint kilenc polgármesterjelölt az októberi önkormányzati választáson.

NVI: több időt vehet el a szavazatszámlálás

Kanizsa Újság
-
  19.09.13 07:05 [N/A]

Az októberi önkormányzati választáson azokban a szavazókörökben, ahol sok lesz a nemzetiségi szavazó, lassabban mehet a szavazás és sok időt vehet el a szavazólapok szétválogatása, így később kezdődhet meg az eredmények közlése.

Valami nagyon nem stimmel a Nemzeti Választási Iroda honlapjával - Frissítve

Hírklikk
-
  19.09.13 22:23 Választás

A választás.hu egy hónappal az önkormányzati választások előtt teljesen megtévesztő adatokat közöl a választópolgárokkal. A jelenlegi formájában biztosan nem alkalmas az október 13-i voksolással kapcsolatos tájékoztatásra. Kíváncsian várjuk, vajon milyen magyarázattal szolgál a cikkünk megjelenését követően Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási…