Hamarosan indul a hazai 5G-frekvenciaaukció - A Digi nincs ott a startvonalnál

Portfolio
-
  19.09.13 12:19 Gazdaság

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyilvántartásba vette azokat a szolgáltatókat, amelyek részt vesznek a hamarosan induló 5G-frekvenciaaukción.

5 kapcsolódó hír

Digi Csoport: az NMHH döntése alaptalan és nem tisztességes

Napi
-
  19.09.13 22:53 Belföld

A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. Hollandiában bejegyzett anyavállalata, a Digi Communications N.V. pénteken közölte, hogy nem ért egyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 5G frekvenciapályázatok ügyében hozott döntésével, melyben elutasította a vállalat pályázatát, ezért fellebbez a döntés ellen.

Kizárta a DIGI-t az 5G pályázatból az NMHH

Media1
-
  19.09.13 13:15 Mobiltech

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csak a DIGI 3 konkurensét, a Telekomot, a Vodafone-t és a Telenort volt hajlandó árverési nyilvántartásba venni. Ez most nagyon rosszul jöhet a DIGI-nek.

A Digi Csoport kifogásolja kizárását az 5G-s frekvenciaárverésről

ProfitLine
-
  19.09.14 07:30 Gazdaság

Alaptalannak és nem tisztességesnek tartja a Digi Communications N.V, a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. holland anyavállalata, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) kizárta magyar leányvállalatát az 5G-s frekvenciaárverésről, a határozat ellen fellebbeznek - közölte a cég az MTI-vel pénteken.

DIGI: az NMHH döntése nem tisztességes

Mínuszos
-
  19.09.14 11:57 Infotech

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. bejelentette, hogy nem vett részt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kiírt 5G-s frekvenciaárverésen. A cégcsoport részéről a DIGI COMMUNICATIONS N.V., a Hollandiában bejegyzett anyavállalat indult a pályázaton. A holland anyavállalat tájékoztatása szerint az NMHH határozata nem egyezik meg…

A DIGI megtámadja a médiahatóság döntését

IT café
-
  19.09.14 06:45 Infotech

A vállalat szerint az NMHH döntése alaptalan és nem tisztességes, ezért minden jogorvoslati lehetőséget kihasználnak.