Eljárást indított a NAIH az ajánlóívek miatt

Mandiner
-
  19.09.13 08:21 Vélemény

Az ajánlóívek másolása, valamint duplikált adatbázisok létrehozatala az azokon szereplő információk alapján sérti az adatvédelmi rendelkezéseket – közölte a hatóság.

5 kapcsolódó hír

Eljárást indított a NAIH az ajánlóívek jogosulatlan kezelése miatt

Lokál
-
  19.09.13 08:23 Választás

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) eljárást indított, mert számos bejelentés érkezett, hogy az önkormányzati választáson indulók ajánlóívein szereplő személyes adatokat valószínűsíthetően jogosulatlanul kezelték - közölte a hatóság.

Eljárást indított a NAIH az ajánlóívek miatt

Ittlakunk
-
  19.09.13 17:49 Budapest 07. ker

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárást indított, mert számos bejelentés érkezett, hogy az önkormányzati választáson indulók ajánlóívein szereplő személyes adatokat valószínűsíthetően jogosulatlanul kezelték.Az ajánlóíveken szereplő személyes adatokat a jelöléstől eltérő célra felhasználni jogellenes, mivel az…

Eljárást indítottak az ajánlóívek miatt

Demokrata
-
  19.09.13 08:37 Belföld

A személyes adatokat valószínűsíthetően jogosulatlanul kezelték.

Eljárást indított az ajánlások miatt a NAIH

Népszava
-
  19.09.13 12:18 Választás

Közlésük szerint számos bejelentés érkezett, hogy az önkormányzati választáson indulók ajánlóívein szereplő személyes adatokat valószínűleg jogosulatlanul kezelték.

Eljárás indult az ellenzék adatvédelmi botránya miatt

hirado.hu
-
  19.09.13 08:40 Belföld

Számos bejelentés érkezett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.