"Az állatkínzók országa lett Magyarország"

ATV
-
  19.09.13 05:10 Belföld

Ezt állítja egy Tolna megyei állatvédő szervezet vezetője. Fiáth Szilvia azután fakadt ki, hogy a rendőrök arról értesítették, hogy Udvariban egy rendkívül rossz állapotban levő kutyát találtak. Az állatot egy zsinóron tartották, amely mélyen a húsába vágott.

4 kapcsolódó hír

Magyarország az állatkínzók országa lett

168 Óra Online
-
  19.09.13 11:14 Belföld

Ezt állítja egy Tolna megyei állatvédő szervezet vezetője, Fiáth Szilvia,  aki a azután fakadt ki, hogy a rendőrök értesítették, Udvariban egy rendkívül rossz állapotban levő kutyát találtak.

Két Fbi által körözött bűnözőt fogtak el Budapesten

Blikk
-
  19.09.14 09:00 Baleset-bűnügy

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodájával (FBI) együttműködésben két Budapesten bujkáló, nemzetközi elfogatóparanccsal körözött férfit is őrizetbe vettek.

Simonka rápacsált

OLKT
-
  19.09.13 09:23 Belföld

A 24.hu úgy értesült, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala zár alá vette Simonka György költségvetési csalással vádolt fideszes képviselő újkígyósi otthonát. A lap megjegyzi, hogy bár hivatalosan az ingatlan nem Simonka már nem tulajdona, de ott él családjával, mivel néhány éve néhány részben…

Bejelentették: újabb családvédelmi akciótervek jönnek

Startlap
-
  19.09.13 09:08 [N/A]

Zár alá vették Simonka György otthonát. Életveszélyes állapotban, a húsába vágó bálamadzaggal kikötve találtak rá egy kutyára Udvariban. "Én önálló ember vagyok, haver" - mondta Tarlós István. Hírösszefoglaló.