A volt amerikai külügyminiszter Trump védelmére kelt

ATV
-
  19.09.12 08:00 Külföld

Nem okos dolog azt felvetni, hogy Donald Trump esetleg nem az amerikai választóknak köszönheti elnökké választását - jelentette ki Condoleezza Rice korábbi külügyminiszter az NBC televíziónak adott interjújában szerdán.

6 kapcsolódó hír

Donald Trump megszünteti a rendelkezést a vizek tisztaságának a védelméről

168 Óra Online
-
  19.09.12 21:25 Külföld

Az amerikai kormány megszünteti elődje, Barack Obama kormányának  rendelkezését a vizek tisztaságának szövetségi védelméről - jelentette be csütörtökön Andrew Wheeler, az amerikai környezetvédelmi hivatal (EPA) elnöke.

Egy volt amerikai külügyminiszter osztotta ki azokat, akik még mindig Trump miatt sivalkodnak

888
-
  19.09.12 11:28 Külföld

Nem okos dolog azt felvetni, hogy Donald Trump esetleg nem az amerikai választóknak köszönheti elnökké választását – jelentette ki Condoleezza Rice korábbi külügyminiszter az NBC televíziónak adott interjújában szerdán.

Trump kormánya megszünteti a víz tisztaságát szavatoló törvényt

Portfolio
-
  19.09.12 21:22 Külföld

Az amerikai kormány megszünteti elődje, Barack Obama kormányának  rendelkezését a vizek tisztaságának szövetségi védelméről - jelentette be csütörtökön Andrew Wheeler, az amerikai környezetvédelmi hivatal (EPA) elnöke.

Mike Pompeo: a tárgyalások az afganisztáni tálibokkal “jelenleg halottak”

Biztonságpiac
-
  19.09.11 17:01 Külföld

A tárgyalások az afganisztáni tálibokkal “jelenleg halottak” – jelentette ki vasárnap egy televíziós interjúban Mike Pompeo amerikai külügyminiszter, aki egy másik interjúban kiállt amellett, hogy Donald Trump Camp Davidben tárgyalt volna a tálibok képviselőjével. Az amerikai diplomácia irányítója a Fox televíziónak – bejelentve, hogy a béketárgyal

Trump megszüntette a rendelkezést, ami a növényvédők mérgétől védte a vizeket

Népszava
-
  19.09.12 21:29 Külföld

2015-ben hozták a rendelkezést, ami a vizek védelmében korlátozta a veszélyes és környezetszennyező anyagok használatát. Most szabad a pálya az ipar előtt - pont mint Brazíliában.

Az amerikai kormány megszüntette elődje rendelkezését a vizek tisztaságának védelméről

Debreceni Nap
-
  19.09.13 00:16 Külföld

Az amerikai kormány megszünteti elődje, Barack Obama kormányának rendelkezését a vizek tisztaságának szövetségi védelméről – jelentette be csütörtökön Andrew Wheeler, az amerikai környezetvédelmi hivatal (EPA) elnöke. A döntés nem keltett meglepetést, az amerikai sajtó hetek óta napirenden tartotta az ügyet, utalva arra is, hogy Donald…