Futókörrel, edzőparkkal, bográcsozós tisztásokkal újult meg a Keresztúri-erdő Rákosmentén

WeLoveBudapest
-
  19.09.11 14:01 Utazás

A környező lakosság rekreációs és sportolási igényeit szem előtt tartva újult meg a XVII. kerületi Keresztúri-erdő egy szeglete. Az Önkormányzat a Pilisi Parkerdő szakembereivel együttműködve több különleges futópályát, interaktív tanösvényt és padokkal-asztalokkal ellátott tűzrakóhelyeket is kialakított.

5 kapcsolódó hír

Tájékozódási futópálya is épült a megújult a rákoskeresztúri erdőbe

Travelo
-
  19.09.11 15:33 Utazás

A sportolók és a kirándulók igényeit is igyekeztek szem előtt tartani.

Új futópálya a Keresztúri-erdőben

Magyar Mezőgazdaság
-
  19.09.11 08:30 Gazdaság

A főváros XVII. kerületében is gyümölcsöző az önkormányzat és a Pilisi Parkerdő Zrt. együttműködése. A Helikopter lakópark melletti erdős területen futókört, tájfutópályát, tanösvényt és két új tisztást is létesítettek a Parkerdő szakemberei.

Átadták a Keresztúri-erdőt

Ittlakunk
-
  19.09.10 19:33 Budapest 17. ker

Rákosmente önkormányzata és a Pilisi Parkerdő együttműködésének köszönhetően jelentős közjóléti fejlesztés történt a XVII. kerületben. A Helikopter lakópark melletti erdős területen futókört, tájfutópályát, tanösvényt és két új tisztás is létesítettek a Parkerdő szakemberei. A lakossági igényeknek megfelelően megújult városi erdőterületet kedden…

Rákoskeresztúron folytatódott a kerületi önkormányzatok és a Pilisi Parkerdő együttműködése

BDPST24
-
  19.09.11 05:26 Életmód

Megújult A Helikopter Lakópark Melletti Erdő A Xvii. Kerületben Rákosmente Önkormányzata és a Pilisi Parkerdő együttműködésének köszönhetően jelentős közjóléti fejlesztés történt a Xvii. kerületben. A Helikopter lakópark melletti erdős területen futókört, tájfutópályát, tanösvényt és két új tisztást is létesítettek a Parkerdő szakemberei. A lakossá

Új rendezvényteret adtak át a zirci bányászünnepen

Veol
-
  19.09.10 11:00 Megyei

A Verga Zrt. legújabb közjóléti fejlesztését is átadták a zirci bányásznapi megemlékezésen. A Pintér-hegyi Parkerdőnél egy filagóriát alakítottak ki.