"Állva, fekve, élve vagy halva" - Tarlós szerint nem nála pattog a labda a vita kapcsán

ATV
-
  19.09.10 19:00 Belföld

Négynél több kihívója biztosan nem lesz Tarlós Istvánnak az októberi főpolgármester-választáson. Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet már nyilvántartásba vették, Berki Krisztián és Thürmer Gyula ajánlásait még ellenőrzik. A főpolgármester Híradónknak nyilatkozott arról, hogy lesz-e nyilvános jelölti vita.

5 kapcsolódó hír

Karácsony optimista forgatókönyve szerint is csak egyfős többsége lesz

HVG
-
  19.09.10 13:17 Belföld

Orbán- és Fidesz-ellenes szavazást, valamint a budapesti mindennapok nehézségeire rávilágító voksolást csinálna a főpolgármester-választásból Karácsony Gergely. Egy keddi háttérbeszélgetésen elmondta, szerinte Tarlós azért nem kampányol, mert nem tud, Puzsér és Berki pedig tőle nem vesz el szavazatot.

"A választás tétje, hogy zöld város lesz-e Budapest"

Hírklikk
-
  19.09.10 20:15 Választás

Az önkormányzati választás tétje, hogy Budapest zöld város lesz, vagy a mindenkori politikai érdekek felülírják ezt - jelentette ki Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt kedden a fővárosban, amikor aláírta a civilek által kidolgozott Zöld Budapestért elnevezésű ajánlást.

Megvan az önkormányzati szavazólap sorrendje

Népszava
-
  19.09.09 20:32 Belföld

Tarlós István lesz az első, majd Berki Krisztián, Thürmer Gyula, Puzsér Róbert és Karácsony Gergely következik.

Karácsony vitára hívta Tarlóst

Blikk
-
  19.09.09 21:30 Választás

Miután hétfőn lejárt az ajánlásgyűjtés időszaka az önkormányzati választásokra, Karácsony Gergely vitára hívta Tarlós István főpolgármestert.