Tiltakozik a magyar nagykövet a német köztévé filmje ellen a magyar menekültválságról

ATV
-
  19.09.08 12:21 Külföld

Hivatalos levélben tiltakozik Györkös Péter berlini magyar nagykövet a ZDF-en szerdán bemutatott dokumentumfilm miatt. Az „A döntés órái: Angela Merkel és a menekültek” című film a 2015-ös menekültválság magyarországi történéseit mutatja be, a Keleti pályaudvartól Merkel dolgozószobájáig.

5 kapcsolódó hír

A berlini magyar nagykövet a német köztévénél reklamált a magyar menekültválságról szóló film miatt

168 Óra Online
-
  19.09.08 11:54 Külföld

Hivatalos levélben tiltakozik Györkös Péter berlini magyar nagykövet a ZDF-en szerdán bemutatott, "A döntés órái: Angela Merkel és a menekültek" című dokumentumfilm miatt - írja az Index.

Dagad a botrány a Merkel-film miatt, reagált a ZDF a magyar levélre

Privátbankár
-
  19.09.07 16:00 Külföld

A német közszolgálati adó továbbra is azt állítja, hogy korrektül mutatták be az eseményeket a négy évvel ezelőtti migrációs válsághelyzetről szóló filmjükben.

Már magyarul is megnézhető az Orbán és Merkel meccséről szóló film

HVG
-
  19.09.09 12:10 Külföld

A döntés órái című filmről nemrég a berlini magyar nagykövet azt írta, az felér egy becsületsértéssel Orbán Viktorral szemben.

Németországban a magyar nagykövet reklamált a menekültválságról készült film miatt, pedig csak a valóságot mutatták

Borsod24
-
  19.09.08 17:50 Külföld

Hivatalos levélben tiltakozik Györkös Péter berlini magyar nagykövet a ZDF-en szerdán bemutatott, “A döntés órái: Angela Merkel és a menekültek” című dokumentumfilm miatt – írja az Index. A film a 2015-ös menekültválság magyarországi történéseit mutatja be a Keleti pályaudvartól Angela Merkel dolgozószobájáig. A berlini magyar nagykövet a…

A sötét árny nyomában

Népszava
-
  19.09.09 09:00 Külföld

Anélkül, hogy túl komolyan vennénk a magyar kormányzat nyugati sajtót illető kritikáit, azt mondhatjuk: a német ZDF közszolgálati adó múlt szerdán sugárzott 88 perces, A döntés órája, Merkel és a menekültek című dokudrámája erősen csípi nemcsak a film ellen tiltakozó Györkös Péter berlini magyar nagykövet szemét