Nemzetközi engedélyt kapott az MKB-Pannónia Alapkezelő

Portfolio
-
  19.09.05 15:59 Gazdaság

Átruházható Értékpapírokkal foglalkozó Kollektív Befektetési Vállalkozások (ÁÉKBV; angolul UCITS) alapkezelői engedélyt kapott az MKB-Pannónia Alapkezelő a Magyar Nemzeti Banktól - áll a vállalat közleményében.

3 kapcsolódó hír

Nemzetközi szintre lép az MKB-Pannónia Alapkezelő

Növekedés
-
  19.09.05 13:02 Gazdaság

Az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. szakmai sikereinek újabb fontos állomásához érkezett azzal, hogy a Magyar Nemzeti Banktól megkapta az – európai szintű – ÁÉKBV (Átruházható Értékpapírokkal foglalkozó Kollektív Befektetési Vállalkozások; angolul UCITS) alapkezelői engedélyt.

Nemzetközi szintre léphet az MKB-Pannónia Alapkezelő

GazdaságPortál
-
  19.09.05 10:58 Gazdaság

Megkapta a MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. a Magyar Nemzeti Banktól (MNB) az európai szintű Áékbv (Átruházható Értékpapírokkal foglalkozó Kollektív Befektetési Vállalkozások; angolul Ucits) alapkezelői engedélyt, ezzel készen áll a nemzetközi szintre lépésre – közölte az MKB Bank csütörtökön az MTI-vel. Közleményük szerint a magyar alapkezelői…

Nemzetközi vizekre evezhet az MKB-Pannónia Alapkezelő

ProfitLine
-
  19.09.06 03:00 Gazdaság

Megkapta a MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. a Magyar Nemzeti Banktól (MNB) az európai szintű Áékbv (Átruházható Értékpapírokkal foglalkozó Kollektív Befektetési Vállalkozások; angolul Ucits) alapkezelői engedélyt, ezzel készen áll a nemzetközi szintre lépésre - közölte az MKB Bank csütörtökön az MTI-vel.