Szijjártó: Száz munkahelyet hozott létre a Bridgestone Tatabányán

Lokál
-
  19.09.03 10:20 Belföld

Új beruházásával 100 munkahelyet hozott létre tatabányai gumiabroncs gyárában a japán Bridgestone, amellyel a magyar gazdaság gerincét adó autóiparnak teremtett további beszállítói kapacitást - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a létesítmény keddi átadásán.

13 kapcsolódó hír

Átadták a Bridgestone Tatabánya új raktárát

autopro
-
  19.09.03 10:38 Autó-motor

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében átadták a Bridgestone Tatabánya új raktárát, ahol 180 000 abroncs tárolását tudják megoldani. A termelési kapacitást is bővítő beruházással száz munkahelyet hozott létre a gumiabroncsgyár.

Új gyáregységet adott át a British American Tobacco

ProfitLine
-
  19.09.02 16:00 Gazdaság

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő jelenlétében adta át új üzemét a British American Tobacco vállalatcsoport, amelyben új típusú, füstmentes termékek készülnek. A több mint 7,5 milliárd forintos beruházással a nagymúltú pécsi dohánygyár – hazánkban elsőként – potenciálisan…

Újabb munkahelyek egy autóipari beszállítónál

Adó
-
  19.09.03 15:14 Karrier

Új beruházásával 100 munkahelyet hozott létre tatabányai gumiabroncs gyárában a japán Bridgestone, amellyel a magyar gazdaság gerincét adó autóiparnak teremtett további beszállítói kapacitást - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a létesítmény keddi átadásán.

Nagyot bővített a járműipari multicég Tatabányán

Napi
-
  19.09.03 11:42 Belföld

Folyamatos fejlesztési programja keretében, 9,2 milliárd forintos beruházással továbbfejlesztette tatabányai abroncsgyárát a Bridgestone. A vállalat kedden adta át új, 10 ezer négyzetméteres, 180 ezer abroncs tárolására alkalmas raktárát, így hatékonyabban tudja kiszolgálni a hazai és a nemzetközi autógyárakat. Az abroncsgyártó e mellett…

Szijjártó: meg kell változtatni Európa migrációs politikáját

Felvidék.ma
-
  19.09.03 16:00 Határtalan

Brüsszel az elmúlt években bevándorlást ösztönző politikát folytatott azzal, hogy százezrek és milliók számára adott gyakorlatilag meghívást Európába migrációs politikájával, és teljes mértékben kiszolgáltatta a kontinenst - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek kedden, a szlovéniai Bledben rendezett stratégiai konferenc

A Duna-híd felépítése felgyorsul és be is akarják fejezni

Baon
-
  19.09.02 20:20 Belföld

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter párttársa, dr. Filvig Géza polgármesterjelölt lakossági fórumát látogatta meg a Kalocsai Színházban.

Szijjártó Péter Cziborról és érzelmekről is beszélt Komáromban

Kemma
-
  19.09.01 17:49 Belföld

A Czibor Zoltán-emlékév fővédnökeként járt a Duna-parti városban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Bővítették a BAT pécsi dohányüzemét

VG
-
  19.09.03 14:10 Gazdaság

Jövőre futhat fel a termelés a British American Tobacco tegnap átadott pécsi nikotinpárna-üzemében.

Száz új munkahelyet teremtett Tatabányán a Bridgestone

OrientPress
-
  19.09.03 13:20 Gazdaság

Új beruházásával 100 munkahelyet hozott létre tatabányai gumiabroncs gyárában a japán Bridgestone, amellyel a magyar gazdaság gerincét adó autóiparnak teremtett további beszállítói kapacitást – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a létesítmény keddi átadásán.

Szijjártó Péter: “Pécs sikeres város”

Szabad Pécs
-
  19.09.02 16:20 Vélemény

Hivatalos látogatáson járt Pécsett hétfőn Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A Szabad Pécs kérdésére azt mondta, hogy szerinte Pécs sikeres város. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pécsi politikusok és biztonsági emberek gyűrűjében érkezett meg Pécs belvárosába arra a hivatalos ebédre, amelyre a helyi politikai,…

Szijjártó Péter: meg kell változtatni Európa migrációs politikáját

Dehir
-
  19.09.03 14:44 Megyei

Brüsszel - Brüsszel az elmúlt években bevándorlást ösztönző politikát folytatott azzal, hogy százezrek és milliók számára adott gyakorlatilag meghívást Európába migrációs politikájával, és teljes mértékben kiszolgáltatta a kontinenst - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Nagy raktárral bővült a Bridgestone tatabányai gyára

Kemma
-
  19.09.03 14:00 Belföld

Bővítette gyárát egy 10 000 négyzetméteres, 180 000 abroncs tárolására alkalmas raktárral a Bridgestone a Tatabánya-Környe Ipari Parkban.

Szijjártó Péter: A központi kormányzattal történő együttműködés leghatékonyabban dr. Filvig Géza megválasztása eset…

Kalohírek
-
  19.09.03 08:57 Megyei

Szijjártó Péter teljesen érdektelennek nevezte, hogy a volt fideszes dr. Bagó Zoltán esetleges kormányzati kapcsolatairól milyen városi legendák keringenek.