8 kapcsolódó hír

Leváltanák a veszprémi színház vezetését? Itt a társulat nyilatkozata

ATV
-
  19.09.01 12:06 Belföld

Nyilatkozatot tett közzé a Veszprémi Petőfi színház társulata, miután pénteken, a társulat nevében egy olyan nyílt levél került nyilvánosságra, melyben az áll, hogy a társulat tagjai a színház vezetésének leváltását követelik - írja a Blikk.

Tovább durvul a veszprémi Petőfi Színház válsága

HVG
-
  19.08.31 13:25 Belföld

Nyílt levélben kéri a veszprémi polgárokat és az igazgatói pályázatról döntő bizottságot a Veszprémi Petőfi Színház Társulata, hogy ne szavazzanak újra bizalmat a jelenlegi színházvezetésnek. Veszprémben egyébként is áll a bál, Oberfrank Pál igazgató ellen ugyanis személyi szabadság megsértésének vádjával indult eljárás.

Tisztázzuk, mi történik a veszprémi színházban – A művészek válasza

SzínházOrg
-
  19.08.31 23:19 Színpad

A Veszprémi Petőfi Színház az utóbbi napokban történtek tisztázásának érdekében szombaton délután rendkívüli társulati ülést tartott, amelyen részt vett Porga Gyula polgármester is. Az előzményekről: Személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak Oberfrank Pál ügyében. A vád szerint Oberfrank az irodából éppen távozni szándékozó…

Színe ÉS Fonákja – A színházi nyílt levél elő- és utóélete

Veszprém Kukac
-
  19.09.01 13:14 Megyei

Néhány nappal ezelőtt részletesen beszámoltunk itt a Veszprém Kukacon a Petőfi Színház évadnyitó üléséről. Nagy tervek, sugárzó optimizmus, színes fotón mosolygó társulati tagok. A történet színe, majd másnap a fonákja… A teátrum egyik színésznője személyi szabadság megsértése miatt rendőrségi feljelentést tett az igazgató ellen, mire ő…

A Petőfi Színház társulata elhatárolódik a nyílt levéltől

Veol
-
  19.09.01 08:51 Megyei

A Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai közleményben tudatták, hogy az augusztus 30-án kelt, a Veszprémi Petőfi Színház társulatának nevében írt nyílt levél nyilvánosságra hozatalával nem értenek egyet. A levelet nem a Veszprémi Petőfi Színház társulata írta. A benne szereplő tartalomról nem kívánnak nyilatkozni.

Kitört a botrány a veszprémi színházban: a rendőrségi eljárás után indult az igazi balhé

Blikk
-
  19.08.31 14:05 Kultúra

Áll a bál a Petőfi színházban, miután egy színész bejelentése nyomán rendőrségi eljárás indult.

Dagad a botrány a Veszprémi Petőfi Színház körül

HVG
-
  19.09.01 12:40 Belföld

Pénteken megjelent egy szenvedélyes hangvételű nyílt levél, amelyben a Veszprémi Petőfi Színház Társulata kérte a veszprémi polgárokat és az igazgatói pályázatról döntő bizottságot, hogy ne szavazzanak újra bizalmat a jelenlegi színházvezetésnek. Egy szombati közleményben viszont már elhatárolódtak a levéltől.