Látványos művelet a Tiszán és két patakon

Infostart
-
  19.08.29 16:25 Belföld

Az első mederelem beemelésével látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti, részben a Tisza-tó feletti kerékpárút építése, mely kiemelten fontos közlekedésfejlesztési projekt Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye térségében.

5 kapcsolódó hír

Látványos szakaszához ért a kerékpárút építése

Szoljon
-
  19.08.30 20:00 Belföld

Az első mederelem beemelésével látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti, részben a Tisza-tó feletti kerékpárút építése.

Beúsztatják a Tisza-tavi kerékpáros híd elemeit

Turizmus.com
-
  19.08.30 18:53 Utazás

A Poroszló és Tiszafüred közötti kerékpárút első mederelemének beemelésével látványos szakaszához ért a mintegy 6,5 km hosszú kerékpárút megvalósítása. Jövő már kerékpározhatunk az új hídon.

Látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti kerékpárút építése

Heol
-
  19.08.30 17:51 Belföld

Az első mederelem beemelésével látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti, részben a Tisza-tó feletti kerékpárút építése, mely kiemelten fontos közlekedésfejlesztési projekt Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye térségében – közölte a minap a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. az MTI-vel.

Versenytársat kaphat a balatoni bringakörút: újabb nagyobb tavat lehet körbetekerni

HelloVidék
-
  19.08.30 17:01 Utazás

Az első mederelem beemelésével látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti, részben a Tisza-tó feletti kerékpárút építése, mely kiemelten fontos közlekedésfejlesztési projekt Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye térségében - közölte csütörtökön a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. az MTI-vel.

Látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti kerékpárút építése

Debreceni Nap
-
  19.08.30 01:18 Belföld

Az első mederelem beemelésével látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti, részben a Tisza-tó feletti kerékpárút építése, mely kiemelten fontos közlekedésfejlesztési projekt Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye térségében – közölte csütörtökön a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. az MTI-vel. A…