Kelemen Hunort indítja az Rmdsz az államfőválasztáson

888
-
  19.08.30 15:30 Külföld

Novemberben elnökválasztás lesz Romániában. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Kelemen Hunort indítja.

9 kapcsolódó hír

Kelemen Hunor: Az RMDSZ gyors megoldást akar

Magyar Nemzet
-
  19.08.30 14:03 Külföld

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a román politikai válság gyors megoldását szorgalmazza, nem támogatja a Szociáldemokrata Párt (PSD) kisebbségben maradt kormányát.

Kelemen Hunort indítja az Rmdsz a romániai államfőválasztáson

Lokál
-
  19.08.30 16:47 Külföld

Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső "parlamentje", a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött pénteken.

Kelemen Hunort indítja az Rmdsz a romániai államfőválasztáson

Propeller
-
  19.08.30 17:20 Külföld

Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső "parlamentje", a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött pénteken. Fotó: MTI/Biró István Kelemen Hunor elmondta: az erdélyi magyaroknak egyrészt "becsületbeli" ügyük, hogy…

RMDSZ: még mindig vannak olyanok, akiket zavar a magyar felirat

Infostart
-
  19.08.30 20:04 Külföld

Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső "parlamentje", a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött.

Kelemen Hunort indítja az RMDSZ a romániai államfőválasztáson

Hírklikk
-
  19.08.30 17:15 Külföld

Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső "parlamentje", a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött pénteken.

Kelemen Hunort indítja az RMDSZ a romániai államfőválasztáson

Debreceni Nap
-
  19.08.31 00:41 Külföld

Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső “parlamentje”, a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött pénteken. Kelemen Hunor elmondta: az erdélyi magyaroknak egyrészt “becsületbeli” ügyük, hogy saját jelöltet állítsanak az…

Az Rmdsz gyors megoldást akar a román kormányválságra

hirado.hu
-
  19.08.30 14:44 Külföld

Egy elhúzódó válság ellehetetlenítené a jövő évi költségvetés megtervezését – szögezte le Kelemen Hunor.

Kelemen Hunort indítja az RMDSZ a romániai államfőválasztáson

Körkép
-
  19.08.30 18:54 Külföld

Nyitókép: rmdsz (Facebook)   Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső “parlamentje”, a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött pénteken.   Kelemen Hunor elmondta: az erdélyi magyaroknak egyrészt “becsületbeli”…

Kelemen Hunort indítja az RMDSZ a romániai államfőválasztáson

Dehir
-
  19.08.30 17:07 Külföld

Marosvásárhely - Kelemen Hunor szövetségi elnököt indítja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a novemberi romániai államfőválasztáson: erről a szövetség belső "parlamentje", a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) döntött pénteken.