Villámcsapás miatt sérült meg négy turista az Alacsony-Tátrában

Lokál
-
  19.08.29 08:42 Külföld

Villámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában - közölte a szlovák hegyi mentő szolgálat (HZS).

7 kapcsolódó hír

Négy turista sérült meg villamcsapás miatt az Alacsony-Tátrában

Propeller
-
  19.08.29 06:39 Külföld

Újabb dráma a Tátrában, most villámcsapás ért négy turistát Villámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában – közölte a szlovák hegyi mentő szolgálat (HZS). A HZS szerint a legsúlyosabban sérült turistát a gyorsan reagáló társainak sikerült szívmasszázzsal és mesterséges lélegeztetéssel újraéleszteni,…

Újabb dráma a Tátrában, most villámcsapás ért négy turistát

ATV
-
  19.08.29 06:28 Külföld

Villámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában - közölte a szlovák hegyi mentő szolgálat (HZS).

Turisták sérültek meg a Tátrában

Infostart
-
  19.08.29 07:27 Külföld

Villámcsapás miatt sérült meg négy turista a szlovákiai Alacsony-Tátrában - közölte a szlovák hegyi mentő szolgálat (HZS).

Turisták közé csapott a villám az Alacsony-Tátrában!

Parameter
-
  19.08.28 21:04 Külföld

Egyikük eszméletét vesztette, a vérkeringése is leállt, a többiek égési sérüléseket szenvedtek – tájékoztatott honlapján a hegyi mentőszolgálat. „Azonnal riasztottuk a besztercebányai légi mentőszolgálatot is, de az erős vihar miatt a helikopter nem tudta azonnal megközelíteni a helyszínt, a nyeregben tudott leszállni. A hegyi mentők…

Ismét villámcsapás miatt sérültek meg turisták a Tátrában

hirado.hu
-
  19.08.29 05:52 Külföld

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy férfi.

Ismét villámcsapás miatt sérültek meg turisták a Tátrában

Gondola
-
  19.08.29 08:39 Külföld

Villámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában – közölte a szlovák hegyi mentő szolgálat (HZS)

Megint kirándulókat ért villámcsapás a Tátrában

Kemma
-
  19.08.29 06:17 Külföld

Villámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában – közölte a szlovák hegyimentő-szolgálat (HZS).