Niedermüller: vége annak, hogy Hunvalddal bármilyen megegyezésre jussunk

ATV
-
  19.08.30 11:04 Belföld

Hunvald György nem lép vissza az erzsébetvárosi polgármester-jelöltségtől, hiába kérték Karácsony Gergelyék, hogy tegye meg. Az ellenzék közös polgármesterjelöltje nem gondola, hogy emiatt meghiúsulna az összefogás a kerületben.

6 kapcsolódó hír

Hunvald György nem lép vissza

HírTV
-
  19.08.30 14:36 Vélemény

Nem lép vissza Hunvald György Erzsébetvárosban a polgármester-jelöltségtől.

Az MSZP megtette ajánlatát Hunvald Györgynek

Infostart
-
  19.08.29 18:01 Belföld

Az MSZP arra kéri Hunvald Györgyöt, hogy ne induljon el független polgármester-jelöltként a VII. kerületben, hanem támogassa Niedermüller Pétert, az ellenzék közös választottját. Cserében kapna egy független képviselőjelölti pozíciót, feltéve, ha a csapatának tagjait is visszalépteti. Erről Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke beszélt…

Győzelmet várnak a szavazók az ellenzéktől

Hírklikk
-
  19.08.30 09:16 Belföld

A korrupt rendszer leváltását várják a szavazók a házakat járó ellenzéktől, erről számolt be Molnár Zsolt az MSZP budapesti elnöke a Párbeszéd szóvivőjével, Barabás Richárddal közösen adott interjújában csütörtökön az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Korábban kizárt, zsidózós fideszest támogat polgármesternek – a Fidesz

Hírhatár
-
  19.08.29 13:29 Belföld

A Fidesz-KDNP támogatásával indul független polgármester jelöltként Molnár Oszkár Edelényben. Pedig korbábban rasszista kijelentései miatt egyszer már kihátrált mögüle a kormánypárt.

Molnár Oszkárt támogatja a Fidesz Edelényben

RTL Klub
-
  19.08.29 18:36 Bulvár

Újra a kormánypártok támogatásával indul az önkormányzati választáson Molnár Oszkár, Edelény polgármestere, aki évekkel ezelőtt szélsőséges kijelentéseiről híresült el. Megsértette a cigányokat, a zsidókat és a homoszexuálisokat is. A Fidesz akkoriban kizárta, de a politikus szerint rendezték a viszonyukat.