Bolsonaro Macron feleségén élcelődött

Mandiner
-
  19.08.26 16:09 Külföld

A brazil elnök szerint Macron „irigy” az ő fiatal feleségére.

10 kapcsolódó hír

Bolsonaro óva intette a nagyhatalmakat a brazil belügyekbe való beavatkozástól

HírTV
-
  19.08.26 19:03 Külföld

Jair Bolsonaro brazil elnök egy Twitter-bejegyzésében óva intette a nagyhatalmakat attól, hogy beavatkozzanak Brazília belügyeibe.

Bolsonaro beszólt Macronnak, Macron meg Bolsonaronak

ATV
-
  19.08.26 17:13 Külföld

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök élesen elítélte, hogy Jair Bolsonaro brazil államfő tiszteletlen megjegyzést tett a feleségére, Brigitte Macronra.

Macron feleségét sértegette életkora miatt a sértődött brazil elnök, aki az amazonasi tüzek miatti nyilatkozaton dühödött…

168 Óra Online
-
  19.08.26 21:32 Külföld

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök élesen elítélte, hogy Jair Bolsonaro brazil államfő tiszteletlen megjegyzést tett a feleségére, Brigitte Macronra. 

Bolsonaro: a nagyhatalmak ne avatkozzanak a brazil belügyekbe

ATV
-
  19.08.26 19:29 Külföld

Jair Bolsonaro brazil elnök egy keddi Twitter-bejegyzésében óva intette a nagyhatalmakat attól, hogy beavatkozzanak Brazília belügyeibe. Tette mindezt az után, hogy Emmanuel Macron francia elnök bejelentette: a hét legfejlettebb ipari ország (G7) 20 millió dolláros azonnali segélyt nyújt az amazóniai tüzek megfékezésére.

Egyre inkább úgy tűnik, a G7-ek döntően politikai játszmából aggódnak csak az Amazonas-vidékért

MFor
-
  19.08.27 16:10 Külföld

A világ vezető gazdaságai hétfőn nagy rössel azonnali segélyt ajánlottak fel Brazíliának, hogy azzal fékezzék meg a dzsungelben tomboló tüzeket. A lépés pr-fogásnak nagyszerű, de ha megnézzük, maga az összeg arányaiban nevetséges, így Jair Bolsonaro brazil elnök valójában könnyű szívvel pöckölhette vissza másnap. Ezzel hívei körében…

Bunkó megjegyzést tett Bolsonaro Macron feleségére a Facebookon

A francia elnök keményen elítélte a brazil kollégájának egy eleve tiszteletlen poszthoz fűzött legalább annyira modortalan kommentjét.

Szeptemberben újra összeülnek a normandiai négyek

ProfitLine
-
  19.08.27 05:30 Külföld

Emmanuel Macron francia államfő hétfőn bejelentette, hogy a normandiai négyek - Oroszország, Ukrajna, Franciaország és Németország - szeptemberben felújítják a tanácskozásaikat a kelet-ukrajnai válság feloldására.

„Úgy kezelik Brazíliát, mintha gyarmat vagy senki földje lenne”

Demokrata
-
  19.08.26 19:55 Vélemény

Bolsonaro óva intette a nagyhatalmakat a brazil belügyekbe való beavatkozástól.

Ízetlen megjegyzéseket tett Macron feleségére a brazil elnök

Dehir
-
  19.08.26 16:52 Külföld

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök élesen elítélte, hogy Jair Bolsonaro brazil államfő tiszteletlen megjegyzést tett a feleségére, Brigitte Macronra.