Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élőkről

Lokál
-
  19.08.26 08:18 Külföld

Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élő magyarokról - jelentette ki az MTI-nek telefonon a Dél-Afrikában tartózkodó Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa vasárnap.

5 kapcsolódó hír

Szilágyi Péter: Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élőkről

Magyar Nemzet
-
  19.08.25 20:44 Külföld

A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa a Dél-afrikai Magyar Szövetség meghívására érkezett az országba.

A diaszpórában élő magyarság ma már számíthat az anyaországra

Szoljon
-
  19.08.26 16:20 

Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élő magyarokról – jelentette ki Szilágyi Péter miniszteri biztos.

Szilágyi Péter: Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élőkről

hirado.hu
-
  19.08.25 19:01 Külföld

Azok az idők elmúltak, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élő magyarokról – jelentette ki az MTI-nek telefonon a Dél-Afrikában tartózkodó Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságának miniszteri biztosa vasárnap.

Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élőkről

Promenad
-
  19.08.26 07:20 Külföld

Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élő magyarokról – jelentette ki az MTI-nek telefonon a Dél-Afrikában tartózkodó Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa vasárnap.

Miniszteri biztos: elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élőkről

Debreceni Nap
-
  19.08.25 21:05 Külföld

Elmúltak azok az idők, amikor az anyaország lemondott a diaszpórában élő magyarokról – jelentette ki az MTI-nek telefonon a Dél-Afrikában tartózkodó Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságának miniszteri biztosa vasárnap. A politikus a Dél-afrikai Magyar Szövetség meghívására érkezett Dél-Afrikába az augusztus…