Kásler Miklós minisztériuma néhány hónap alatt két szakterületet elveszített

168 Óra Online
-
  19.08.26 09:34 Belföld

Már két területet elveszített a Kásler Miklós által vezetett Emberi Erőforrások Minisztériuma. Múlt héten jelentették be, hogy a felsőoktatási képzés teljes irányítása átkerül az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM), de a Népszava arra emlékeztet, hogy a társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkárságot május óta a…

9 kapcsolódó hír

Az iskolák és a cégek együttműködésére van szükség a szakképzésben

Magyar Nemzet
-
  19.08.26 11:57 Gazdaság

A szakmák olimpiájának is nevezett WorldSkills versenyen az idén mintegy 56 szakmában 1300 fiatal szakmunkás versenyez 63 országból.

A magyar versenyzők jól szerepelnek a szakmák versenyén

Lokál
-
  19.08.26 11:13 Belföld

Az iskolák és a cégek együttműködésére van szükség a szakképzésben, ez egyértelműen látszik a WordSkills fiatal szakmunkások versenyén - mondta Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, aki hozzátette: a magyar versenyzők az erős nemzetközi…

Az ITM irányítja ezentúl a felsőoktatást

autopro
-
  19.08.26 08:00 Cégvilág

A kormány úgy döntött, hogy a felsőoktatás irányítása az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz kerül, így tudják biztosítani a kutatás és innováció hatékony irányításának feltételeit.

Nagy változások jönnek a felsőoktatásban, közeleg az őszi érettségi: hét hírei

Eduline
-
  19.08.25 09:00 Karrier

Az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül 2019. szeptember 1-től a felsőoktatás, két hatalmas magánkollégium épül Budapesten és már lehet jelentkezni a 2019-es őszi érettségire. Ezek voltak a hét oktatási hírei röviden:

A nemzetközi mezőnyben is megállják a helyüket a magyarok

VG
-
  19.08.26 11:40 Karrier

A WorldSkills versenyen az iskolák és a cégek képviselői egyaránt képviseltették magukat.

A felsőoktatás az ITM-hez kerül

KamaraOnline
-
  19.08.26 10:06 Gazdaság

A kormány úgy döntött, hogy a felsőoktatás irányítása az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás: A felsőoktatás az ITM-hez kerül

Behír
-
  19.08.25 17:34 Belföld

A kormány úgy döntött, hogy a felsőoktatás irányítása az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A magyar versenyzők az erős nemzetközi mezőnyben is jól szerepelnek a szakmák versenyén

Kanizsa Újság
-
  19.08.26 14:00 [N/A]

Az iskolák és a cégek együttműködésére van szükség a szakképzésben, ez egyértelműen látszik a WordSkills fiatal szakmunkások versenyén.

24 fiatal magyar szakmunkás versenyez a WordSkills-szen

OrientPress
-
  19.08.26 12:00 Gazdaság

Az iskolák és a cégek együttműködésére van szükség a szakképzésben, ez egyértelműen látszik a WordSkills fiatal szakmunkások versenyén – mondta Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, aki hozzátette: a magyar versenyzők az erős nemzetközi…