Ráfizethetnek a budapestiek az ellenzéki pártok blöffjeire

Magyar Nemzet
-
  19.08.22 06:53 Belföld

Tarlós István szerint összeomlott az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelöltről szőtt elképzelés. Karácsony Gergelyt felkészületlennek nevezte, aki szerinte szavahihetetlen és tétova is.

6 kapcsolódó hír

Tarlós: Karácsony felkészületlen és szavahihetetlen

888
-
  19.08.21 13:12 Belföld

A harmadik ciklusára készülő kormánypárti főpolgármester szerint az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelöltről szóló elképzelés összeomlott. A városvezető felkészületlennek nevezte az ellenjelölteket, köztük Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét az M1 szerda reggeli műsorában.

Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára

ATV
-
  19.08.22 10:26 Belföld

A Magyar Liberális Párt is Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-választáson, miután Sermer Ádám visszalép a közös ellenzéki jelölt javára.

Tarlós: Összeomlott az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelölti elképzelés

Lokál
-
  19.08.21 11:05 Belföld

Tarlós István, harmadik ciklusára készülő kormánypárti főpolgármester szerint az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelöltről szóló elképzelés összeomlott. A városvezető felkészületlennek nevezte az ellenjelölteket, köztük Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét az M1 aktuális csatorna szerdai reggel műsorában.

Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára

Hírklikk
-
  19.08.22 10:18 Belföld

A Magyar Liberális Párt is Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-választáson, miután Sermer Ádám visszalép a közös ellenzéki jelölt javára.

A nagy ellenzéki elképzelés mára összeomlott

Demokrata
-
  19.08.21 11:02 Belföld

Tarlós István szerint még nem nagyon fordult elő, hogy a főváros vezetéséért induló jelöltek annyira felkészületlenek legyenek, mint most.

Önkormányzat 2019 – Tarlós: mára összeomlott az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelölti elképzelés

Közszolgálat
-
  19.08.21 07:36 Belföld

Tarlós István, harmadik ciklusára készülő kormánypárti főpolgármester szerint az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelöltről szóló elképzelés összeomlott. A városvezető felkészületlennek nevezte ...