Ma este vigyázzon a házikedvenceire!

ATV
-
  19.08.20 06:20 Belföld

Jön a kutyák rettegett időszaka, az augusztus huszadikai tűzijáték. Az állatok nagy része ilyenkor retteg a hatalmas fény és hanghatásokkal járó tűzijátéktól. A legtöbb esetben érdemes az ünnepek alőtt állatorvoshoz fordulni és akár nyugtatót felíratni házi kedvencünknek.

5 kapcsolódó hír

Vigyázzanak ma a házi kedvenceikre, a legtöbb kutya megijed a tűzijátéktól

168 Óra Online
-
  19.08.20 10:35 Életmód

A legtöbb házi kedvencként tartott kutya ijedtséggel és félelemmel éli meg a tűzijátékot – mondta az országos állatvédelmi főfelügyelő az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Sokan rettegnek már az augusztus huszadikai estétől

Hírklikk
-
  19.08.20 13:17 Belföld

A tűzijátékok miatt az ünnep a kutyák számára elviselhetetlenné válik. Egy kutyának szokatlan, érthetetlen félelmetes fényhatás és hanghatás ami körbezárja őket, és úgy érzik onnan nincs menekvés.

A legtöbb kutya ijedtséggel és félelemmel éli meg a tűzijátékot, érdemes odafigyelni rájuk

Noizz
-
  19.08.20 16:06 Bulvár

Az állatok nincsenek hozzászokva a hirtelen jövő hang- és fényhatáshoz.

Ma este vigyázzon a házikedvenceire!

Borsod24
-
  19.08.20 07:56 Állatvilág

Jön a kutyák rettegett időszaka, az augusztus huszadikai tűzijáték. Az állatok nagy része ilyenkor retteg a hatalmas fény és hanghatásokkal járó tűzijátéktól. A legtöbb esetben érdemes az ünnepek alőtt állatorvoshoz fordulni és akár nyugtatót felíratni házi kedvencünknek – írja az ATV.hu. Sokan rettegnek már az augusztus huszadikai estétől,…

Óvja házi kedvencét a tűzijáték alatt: rémítő lehet számára!

Dehir
-
  19.08.20 09:45 Megyei

Budapest - A legtöbb házi kedvencként tartott kutya ijedtséggel és félelemmel éli meg a tűzijátékot - mondta az országos állatvédelmi főfelügyelő az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.