Fitch Ratings: jót tenne a kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevez…

Növekedés
-
  19.08.19 18:04 Gazdaság

Jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban ismertetett friss tanulmányában.

5 kapcsolódó hír

Fitch: távoli kilátás az euró bevezetése Magyarországon

Portfolio
-
  19.08.20 07:59 Gazdaság

Jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése - áll a Fitch Ratings friss tanulmányában. De hozzátette, hogy ez Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban távoli kilátás...

Automatikus felminősítéssel honorálná a Fitch az euró bevezetését

MFor
-
  19.08.19 19:30 Gazdaság

Az uniós pénz hivatalos fizetőeszközzé tétele jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban ismertetett friss tanulmányában.

Megközelítette az EU-s átlag háromnegyedét a közösség keleti tagjainak GDP-je

ProfitLine
-
  19.08.20 02:00 Gazdaság

Jelentősen előrehaladt az Európai Unió (EU) közép-, és kelet-európai tagjainak felzárkózása a közösség nyugat-európai tagállamaihoz, így a térségben az egy főre jutó hazai össztermék (GDP) megközelítette az uniós átlag háromnegyedét - emelte ki hétfőn megjelent elemzésében a német szövetségi jegybank (Bundesbank).

Jót tenne a magyar gazdaságnak az euró bevezetése (Fitch Ratings)

Napi
-
  19.08.19 18:30 Belföld

Jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése - áll a Fitch Ratings friss tanulmányában az MTI szerint.

A magyar euróról is szólt elemzésében a Fitch

Infostart
-
  19.08.19 19:27 Gazdaság

Jót tenne az euró bevezetése a közép- és kelet-európai uniós gazdaságok hitelképességi megítélésének - áll a Fitch Ratings tanulmányában.