Magyar orvoscsoport: Még évekig tarthat a szétválasztott ikrek rehabilitációja

HVG
-
  19.08.18 20:52 Életmód

A bangladesi sziámi ikrek, Rabeya és Rukaya szétválasztását követően sajtótájékoztatót tartott a magyar orvoscsoport. Elmondták, a beavatkozás sikeréért együtt imádkoztak a magyar, a muszlim és a hindu orvosok. A vírusfertőzést lapott Rukaya még mélyaltatásban van, testvére azonban mosolyog, beszél, eszik.

5 kapcsolódó hír

Évekig eltart a szétválasztott sziámi ikrek rehabilitációja

NLC
-
  19.08.19 06:16 Egészség

A műtétsorozat eddig 21 hónapnyi tervezést igényelt, a beavatkozásokban több mint 100 magyar orvos vett részt aktívan vagy konzulensként, és eddig 55 ezer munkaóra van a csapat tagjai mögött. Az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át.

Kiderült, miről tárgyal Angela Merkel és Orbán Viktor hétfőn - Hírösszefoglaló

Infostart
-
  19.08.18 21:57 [N/A]

Megkezdődött a háromnapos rendezvénysorozat az államalapítás ünnepe alkalmából. Hiányosságot állapított meg az önkormányzatok által biztosított gyermekétkeztetésben az Állami Számvevőszék. Még évekig eltarthat a magyar orvoscsapat által szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

Évekig is eltarthat az ikrek rehabilitációja

Demokrata
-
  19.08.19 05:41 Belföld

Eddig 55 ezer munkaóra van a magyar orvoscsapat tagjai mögött.

1 ünnep 3 nap - elkezdődött!

Győr Plusz
-
  19.08.18 21:47 Megyei

Kis Grófo, Ll Junior, Bódi Guszti és Margó is fellépet az államalapítás ünnepe alkalmából rendezett háromnapos, ingyenes családi fesztivál nyitónapján Győrben.

Az ilyen helyzetekre nincs tanulmány, nincs tankönyv

Index
-
  19.08.18 19:30 Tudomány

Hazaérkezésük után először szólaltak meg a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó magyar orvosok. A sajtótájékoztatójukon szó volt a csapat mögött álló alapítványról, a műtét lépéseiről, a közben felmerült nehézségekről, a hit erejéről is.