Állami kitüntetéseket adtak át Szent István napja alkalmából

Magyar Nemzet
-
  19.08.17 07:36 Belföld

Magyarország és a magyar nemzet nagy teljesítményeknek köszönheti létrejöttét és fennmaradását – mondta tegnap a Miniszterelnökséget vezető miniszter a budapesti Várkert Bazárban.

4 kapcsolódó hír

Rétvári Bence beszólt a celebeknek és az influenszereknek

Propeller
-
  19.08.16 20:44 Belföld

A kimagasló egyéni teljesítmények, ahogy a múltban, úgy a jövőben is hozzájárulnak a magyar nemzet fennmaradásához, ezért elengedhetetlen azok rendszeres elismerése – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, az augusztus 20-i ünnep alkalmából tartott díjátadón. Rétvári…

Kétségbeesett lépésekre kényszerült a kormány a hivatalokban

Napi
-
  19.08.16 13:28 Belföld

A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely rendeletet hozott arról, hogy magasabb besorolást kaphatnak a fővárosi és a megyei kormányhivatalokban foglalkoztatott kormánytisztviselők, vagyis valamivel növekedhet a bérük - írja a Népszava.

Gulyás: Magyarország nagy teljesítményeknek köszönheti létrejöttét és fennmaradását

Szoljon
-
  19.08.16 19:32 

Büszkék lehetünk arra, hogy Magyarország Európa egyik legősibb államaként ma is létezik – fogalmazott Gulyás Gergely.

Két vasi is állami kitüntetésben részesült

Vaol
-
  19.08.16 17:52 Megyei

Magyarország és a magyar nemzet nagy teljesítményeknek köszönheti létrejöttét és fennmaradását – mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely miniszter pénteken a budapesti Várkert Bazárban, ahol az államalapítás ünnepe alkalmából állami kitüntetéseket adott át.